Nike presenterar sin nya sko som har ett toffelhjärta

När vi säger att ett jobb görs “med fötterna” tänker vi oftast på något som har gjorts väldigt dåligt. Den här gången gäller det dock inte Nike som presenterade sin nya sko som kan bäras utan händer, utan bara med hjälp av fötterna. Praktisk och oförstörbar, undertill har den ett toffelhjärta.

Go FlyEase är den nya Nike-skon som du bara tar på och av med händerna

Kallas Gå FlyEase den nya skon presenterad av Nike som tar på och av utan att använda händerna. Det ser precis ut som en toffel, men i verkligheten är det en fullfjädrad sko bara den ser dubbel ut. Faktum är att denna sko är gjord med två strukturer i en. Framsidan som slutar i en toffel och baksidan som är ett skal.

När denna Nike inte bärs behåller den upphöjd front så att du bekvämt kan sätta på foten. När den väl passar, sänker fotens vikt den genom att förena det bakre skalet till den främre strukturen. När du ska ta bort den är det bara att rikta tårna på den andra foten mot hälen och du är klar eftersom den kan tas bort väldigt lätt.

I praktiken är tillvägagångssättet identiskt med vad du skulle göra med en vanlig toffel eller med de skor som inte längre lossnar. Skillnaden är att allt sker i extrem komfort. Skaparen och utvecklaren kallas Tobie Hatfield en designer som verkligen inte saknar fantasi och praktiska egenskaper, vilket skapar en unik produkt för Nike.

Således beskrivs denna nya modell på den officiella webbplatsen. “Sann innovation förenklar komplexet. Nike Go FlyEase träffade målet med spänningsbandet och en bistabil design som öppnar skon till ett säkert läge. Allt du behöver göra är att sänka foten på “trampolin“För att stänga den på plats och trycka på hälen för att öppna den igen”staffli“… Wow!”.

Nike Go FlyEase kommer att finnas till försäljning från och med den 15 februari i begränsade mängder endast online och till ett pris av cirka 100 euro upp för att utöka tillgängligheten under de närmaste månaderna 2021.

En intressant idé speciellt i tider av Covid-19 med tanke på att direkt handkontakt på föremål bör minskas för att undvika eventuell smitta.

Relaterade Artiklar

Back to top button