Netflix väljer åt dig vad du ska titta på om du är osäker

DE streamingtjänster de gjorde det enkelt att se nästan alla filmer eller program du kan tänka dig med bara ett klick. Alla som har en Internet anslutning kan prenumerera på en streamingtjänst för att titta på hela samlingen av tv-serier eller filmer på den plattformen. Enkelt uttryckt är de dagar då man tittade på casual TV-program bara för att de var på luft vid den tiden förbi.

Tydligen, Netflix vill ta tillbaka den “känslan” med en ny funktionalitet; de “Spela något”-knappen – bokstavligen “Spela något” – är designad för att ge dig avsnitt av en serie du aldrig har sett. Avsnitten innehåller även nya utgåvor som ännu inte setts och serier som du aldrig har slutfört.

Netflix: “Spela något”-knappen kommer till alla länder

Företaget har funktionstestad i månader, med en mängd olika namn, inklusive “Shuffle Play”. Idag släppte plattformen officiellt funktionen över hela världen. För att komma igång kommer knappen att vara tillgänglig på Netflix TV-app och snart kommer det också på Android-enheter. Om du inte kan använda den, försök att uppdatera programmet eller vänta på att den nya versionen ska komma.

Funktionalitet väljer från din personlig katalog och kom igen personlig rådgivning, som erbjuder ett urval som liknar det du ser på rutnätet i plattformens hem men utan att behöva rulla oändligt. Knappen är ännu inte tillgänglig i alla länder; när den är aktiverad (den kommer att aktiveras automatiskt) kan du hitta den på olika punkter i gränssnittet. Knappen kommer att finnas i navigeringsmenyn på vänster sida, under ditt profilnamn och som den 10:e raden på Netflix hemsida.

Relaterade Artiklar

Back to top button