Netflix: Två nya spel är tillgängliga för Android och iOS

Två spel för smartphones som tidigare endast var tillgängliga för användare Netflix, en världstitel av League of LegendsHextech Mayhem – och dungeon crawler – Dungeon Dwarves – finns nu tillgängliga för alla att ladda ner och prova.

Utvecklat av samma team som skapade Bit.Trip Runner, Hextech Mayhem är ett rytmiskt spel som innehåller prov från League of Legends Ziggs, älskare av bomber, när han tar sig igenom fiender och hinder på heltid. Dungeon Dwarves, å andra sidan, är en dungeon crawler där spelare utvinner rikedomar genom att använda en mängd olika dvärgar, av vilka några fortsätter att göra det gräv även när spelet inte spelas aktivt.

Netflix berikar sitt mobilspelsbibliotek

Med en Netflix-prenumeration (eller en väns Netflix-prenumeration) kan du komma åt båda titlarna på iOS-enheter Och Android utan extra kostnad. Hextech Mayhem publicerades den PC Och Nintendo Switch i november förra året och fick positiva recensioner.

Netflix är inte främmande för att samarbeta med League of Legends-producenten Riot Games; de två företagen samarbetade tidigare i den animerade serien LoL Arcane, som har förlängts med en andra säsong. Som både Hextech Mayhem och Arcane innehåller karaktärer, platser Och teman (dvs Hextech) i originalspelet, dvs två spinoffs de är en bra match med varandra.

Netflix är ute efter att öka sin närvaro i spelbranschen. Företaget meddelade förra sommaren att det kommer att fortsätta expandera sektor av spel och kommer att tillhandahålla titlar som en del av ditt medlemskap utan extra kostnad. Företaget köpte nyligen Night School Studios, ansvarig för bland annat Oxenfree-spel och Afterparty.

Relaterade Artiklar

Back to top button