Netflix: The Witcher spin-off handlar om skådespelerskan Jodie Turner-Smith

Serien The Witcher från Netflix är streamingbolagets mest populära original-tv-serie någonsin, så det kom inte som någon överraskning när en spin-off prequel-serie tillkännagavs. Den här showen pågår fortfarande, men vi har nu hört om en annan skådespelare som kan vara med i skådespelarna Blod Ursprung.

Här är alla nyheter om Blood Origin spin-off

Deadline rapporterar det Jodie Turner-Smith (The Last Ship, Queen & Slim) är i samtal om att gå med i Blood Origin, även om en affär tydligen inte har träffats ännu. Sajten rapporterade att Turner-Smith skriver på för att spela Eile, som beskrivs som en “elitkrigare välsignad med rösten av en gudinna, som har lämnat sin klan och ställningen som drottningens förmyndare för att följa hennes hjärta. av en nomadmusiker “.

“En uppgörelse på kontinenten tvingar henne tillbaka till bladets väg i hennes strävan efter hämnd och försoning”, säger hennes karaktärsbeskrivning. Blood Origin är den andra The Witcher spin-off som Netflix utvecklar, följt av The Witcher: Nightmare Of The Wolfen animerad film med fokus på Vesemir.

Blood Origin utspelar sig mer än 1 000 år innan Geralt kom in på scenen, efter berättelsen om “den allra första Witcher”. När det gäller huvudserien av The Witcher är den andra säsongen just nu i färd med att filmas, men inget datum har meddelats för release. Med 76 miljoner familjemedlemmar som tittar på den första säsongen av The Witcher är serien Netflix mest populära med sin första säsong.

Relaterade Artiklar

Back to top button