Netflix, Spotify och Disney +: så här sparar du på prenumerationen

De är de tre mest populära streamingplattformarna: Netflix, Spotify Och Disney +. Deras prenumeration det kanske inte är inom räckhåll för alla, särskilt för de som vill komma åt alla tre. Här är alla instruktioner för att kunna spara pengar delar prenumerationen.

Netflix, Spotify och Disney +: här är nyckeln till att spara på prenumerationen

Netflix är en av de mest populära plattformarna strömning för filmer, tv-serier och dokumentärer. Spotify å andra sidan är en av de bästa musiktjänster. Äntligen Disney + är den senaste on demand-tjänsten som erbjuder innehåll som ägs av The Walt Disney Company och drivs av Disney Media and Entertainment Distribution Division.

De är bland de bästa som finns för närvarande och många skulle vilja komma åt dem. Även om de erbjuder högkvalitativt innehåll till ett bra prisflera söker möjligheten att spara på prenumerationen.

Att spara en lösning är att dela prenumerationen

För att ytterligare kunna spara på det belopp som krävs för att få tillgång till tjänsterna Netflix, Spotify och Disney + är det nödvändigt dela prenumerationen. Detta är en metod Rättslig som inte gör att användarna riskerar obehagliga konsekvenser.

För att dela upp den månatliga kostnaden för dessa tjänster är det självklart nödvändigt att ha någon att dela dem med. De kan vara vänner, släktingar eller bekanta som redan betalar för dessa tjänster och tanken på att spara pengar kan vara frestande.

Med hänsyn till Netflix rådet, om du vill dela prenumerationen, är att välja premiumpaket som låter dig ha 4 skärmar att titta på innehållet. Så, lika många användare att dela erbjudandeplanen med. Dessutom erbjuder detta paket även Ultra HD-visning. Det kostar 15,99 euro per månad.

Till skillnad från Netflix, Disney + erbjuder också en årlig prenumeration. Lanseringspriset var 69,99 euro, men det är det just nu 89,90 euro per år. Jämfört med den månatliga kan du redan spara 60 dagar på att titta på innehållet. Detta paket, liksom Netflix, kan ses samtidigt på 4 enheter.

Äntligen för Spotify du kan välja paketet Premium familj som låter dig dela tjänsten med 6 familjemedlemskonton. Kostnaden för prenumerationen är 15,99 euro per månadsom kan gå ner till 2,60 euro om de delas.

Relaterade Artiklar

Back to top button