Netflix: “Spela något”, knappen har äntligen kommit till Android

Om du känner för att se lite videoinnehåll på Netflix men du vet inte vad du ska se, en uppdatering kommer tidigare Android och sedan vidare iOS kommer att lösa detta dilemma. Funktionen är redan tillgänglig på hemsida av Netflix och appen för smart TV; en “Spela något”-knapp kommer att använda algoritmer för att välja något att titta på baserat på innehållet du tidigare har streamat och njutit av.

Enligt vissa rapporter testades den nya funktionen först på Android-enheter över hela världen. Det är en bra idé för Netflix eftersom det håller användare på appen när de inte vet vad de ska titta på istället för att kasta sig över välkända titlar på rivaliserande plattformar Disney + Och Prime Video.

Netflix på Android-uppdateringar: försök använda den nya funktionen

Disney + har förlitat sig på Marvel Cinematic Universe (MCU) som hon äger för att skapa hitprogram som WandaVision, den mest sedda showen i januari på uppmätta plattformar. Den 3 april hade Disney + 103,6 miljoner användare över hela världen, upp från 94,9 miljoner i januari. Disney fortsätter att jaga Netflix, som hade över 208 miljoner prenumeranter världen över under första kvartalet i år.

Under tremånadersperioden sjönk Disney-prenumeranttillväxten under 10 % efter att ha ökat med 29 % och 28 % under det tredje respektive fjärde kvartalet 2020. Under perioden januari-mars lade Netflix till 4 miljoner nya prenumeranter världen över för en 13,6% årlig vinst.

Den nya funktionen kommer till Android-enheter och kommer även till iOS mycket snart. Om du redan har fått det, låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button