Netflix släpper officiell synopsis för The Witcher säsong 3, Going Into Production

The Witcher säsong 3 © Netflix

Fem månader efter sändningen av säsong 2 av The Witcher, netflix slösade ingen tid och tar sig an den tredje säsongen.

I ett blogginlägg delade SVoD-tjänsten synopsis tillsammans med en första bakom-kulisserna-bild som indikerar att produktionen har börjat.

Ingen vila för Witcher

Efter en andra säsong dröja återigen på några noveller skrivna av Andrzej Sapkowski, säsong 3 av The Witcher bör ha en mindre osammanhängande struktur. Geralt (Henry Cavill) och Yennefer (Anya Chalotra) såg Ciris (Freya Allan) kraft som ett gammalt blod.

Äntligen återförenad kommer vår lilla familj som ingen annan att försöka skydda Ödets barn vars makt är mycket eftertraktad. För detta ändamål och för att hjälpa honom att utveckla sina extraordinära förmågor, kommer truppen att gå till Academy of Aretuza. Men trollkarlar som är förtjusta i politik och intriger kommer att förvandla denna skenbara fristad till ett bo av huggormar.

Allt har därför lagts på papper, det återstår bara att producera och filma. Som sådan kan vi se showens tre centrala skådespelare koppla av i ett fantastiskt snötäckt landskap. Vi slår vad om att väntan kring säsong 3 kommer att bli mycket kortare än för den andra säsongen, släppt två år efter den första.

Källa: netflix

Relaterade Artiklar

Back to top button