Netflix släpper fyra nya mobilspel denna månad

Netflix kommer att släppa fyra nya mobilspel denna månad, vilket ger det totala antalet spel till 22. Ett av dessa spel kommer att vara det nya spelet Exploding Kittens.

Netflix tog som bekant de första stegen för att komma in på lekplatsen förra året och signerade olika mobilspel. Även om företaget hittills inte har nått så stor framgång som det önskat på detta område, verkar det som att det inte kommer att ge upp på detta område inom kort.

Företaget släppte ett uttalande i går och tillkännager att det kommer att erbjuda fyra nya mobilspel till spelare på sin plattform denna månad. Bland dessa fyra spel finns det nya Exploding Kittens-spelet baserat på det populära kortspelet. Detta Exploding Kittens-spel kommer också att kopplas till serien som kommer att släppas på plattformen 2023. Det nya spelet Exploding Kittens släpps den 31 maj.

netflix spel 2

Ett annat spel som kommer att släppas på plattformen den här månaden är Dragon Up. Dragon Up är utvecklat av East Side Games och är ett äventyrsspel för en spelare. I Dragon Up kommer spelare att försöka rädda sitt kungarike genom att hitta och föda upp nya drakar.

Det tredje spelet kommer att vara Townsmen: A Kingdom Rebuilt. Utvecklat av det tyska spelföretaget HandyGames kommer spelare att bygga och förvalta en medeltida stad i Townsmen: A Kingdom Rebuilt. I detta avseende påminner spelet mig om spel som Sim City.

Det sista spelet som Netflix erbjuder spelälskare den här månaden är Moonlighter. Moonlighter är signerat av 11 Bit Studios, ett spelföretag baserat i Spanien. I RPG, rollspel, driver spelare en butik i en by som ser perfekt ut under dagen. På natten besöker spelälskare fängelsehålorna, dödar monster och försöker avslöja ett mysterium.

Med dessa fyra nya mobilspel som kommer att släppas denna månad kommer antalet spel på plattformen att nå 22.

LG kommer att producera iPhone 14:s selfiekamera

Relaterade Artiklar

Back to top button