Netflix siktar på månen med The Silent Sea, dess nästa koreanska serie


Den 24 december, netflix
kommer att fortsätta sin fart på sidan av koreanska serier med hög potential för titta i sträck med Det tysta haveten sci-fi-thriller som utspelar sig på månen.

Några ansikten från skådespelaren borde också berätta något.

Det tysta havet : en skådespelare full av stjärnor

En övergiven månbas. Ett uppdrag med 10 % chans att överleva. En efter en dör besättningsmedlemmarna. Sådan är den tydliga och snabba sammanfattningen av Det tysta haveten ny koreansk serie som kommer till Netflix den 24 december.

Består av 8 avsnitt, denna SF-show med en rejäl dos thriller är inspirerad av kortfilmen Stillhetens hav av Choi Hang-yong. Den senare kommer att vara tillbaka för produktionen av denna mer omfattande version.

På castingsidan, Gong Yoo (Bläckfisk spel och Sista tåget till Busan), Bae Doona (Rike och Sense8) eller till och med Lee Joon (Min far är konstig) kommer särskilt att vara med i spelet. Vi vet inte om dig, men på Clubic är vi väldigt nyfikna på resultatet.

Netflix recension: katalog, pris, prenumeration, vad är streamingplattformen värd?

Ju mer åren går, desto tydligare är åsikterna kring Netflix. Idag verkar det som om fans av serier och filmer är lika många att vörda “Tudums” lya som att kritisera den, särskilt på grund av dess innehåll. Den amerikanska jätten, som tidigare var nästan ensam befälhavare ombord på strömningsplattformarna, spelar definitivt inte längre solo och måste göra verkliga ansträngningar för att behålla sina prenumeranter, samtidigt som de höjer sina priser för att kunna leverera sin enorma katalog.
Läs mer

Källa: netflix

Relaterade Artiklar

Back to top button