Netflix reklamverksamhet för Squid Game i hjärtat av Paris avbryts efter polisens ingripande

Squid Game Netflix

Netflix Frankrike anordnade i helgen ett evenemang tillägnat Bläckfisk spelden nya flaggskeppsserien av streamingplattform
.

Tyvärr gick det inte riktigt som planerat…

Läs också:
De 10 mest sedda filmerna och serierna på Netflix avslöjade äntligen, upptäck dem!

Bläckfisk spel : Netflix Frankrikes dåliga helg…

Sedan lite över två veckor tillbaka har Netflix erbjudit den helt nya sydkoreanska serien Bläckfisk spel. En serie som berättar historien om en grupp människor som riskerar sina liv i ett överlevnadsspel med en belöning på flera miljoner euro. Snabbt, Bläckfisk spel har blivit en händelse över hela världen, så mycket att Netflix Frankrike i helgen ville samla sina fans i ett kortvarigt spelrum, beläget i det andra arrondissementet i Paris.

En händelse som lovade att förlänga upplevelsen Bläckfisk spel, i en festlig och vänlig atmosfär. Arrangörerna överväldigades dock snabbt av en imponerande publik som samlats i rue d’Alexandrie och (för) otåliga för att gå med i hallen.

Snabbt skapades starka spänningar i kön och en slagsmålsscen förmedlades massivt på sociala nätverk, trots en stor säkerhetstjänst. Polisen kallades uppenbarligen till platsen för att lugna ner alla. Dåligt val därför för Netflix Frankrike, som skulle ha klarat sig bra utan detta ” händelse”

Källa: GQ Magazine

Relaterade Artiklar

Back to top button