Netflix presenterar Bubble, en lovande animerad film med ett starkt kreativt team


Den 28 april 2022, netflix kommer att läggas online bubblaen animerad film som vi säkert kommer att hålla ett öga på, eftersom de inblandade lovar ett minnesvärt resultat.

Under tiden första trailern!

bubbla : färger och gravitation

Netflix älskar japansk animation, och det kommer uppenbarligen inte att ändras när som helst snart. SVoD-plattformen har i alla fall precis lyft på slöjan bubbla, en animerad film som kommer ut den 28 april. En kort teaser har lagts ut på nätet för att återigen bevisa allt kunnande från Wit Studio (Attack på Titan), medan synopsis förblir ganska kryptisk. Det är verkligen fråga om ett regn av bubblor som ändrar tyngdlagen, i ett Tokyo i ruiner och isolerat från resten av världen.

Regisserad av Tetsuro Araki (Titanernas attack också), filmen skrevs av Gen Urobuchi (Puella Magi Madoka Magica), medan karaktär design återgick till Takeshi Obata (Death Note) och musik till en viss Hiroyuki Sawano (Promare). Den senare nämndes också nyligen i vårt urval av den bästa seriemusiken. Ett väldigt trevligt lag alltså.

De bästa ljudspåren från TV-serien

Nu är det dags att ställa in skärmsläckaren[s] på en hylla. Men det är inte fråga om att lämna i alla fall. Så gör plats för ett sista specialavsnitt, som jag ville ägna åt en roll som alltför ofta glöms bort i serien: musiken (och deras kompositörer förstås).
Läs mer

Källa: netflix

Relaterade Artiklar

Back to top button