Netflix: partiell nedladdning på Android är verklighet: så här använder du det

Netflix lanserade en ny funktion för användare Android vilket nu tillåter dem att se titlarna delvis nedladdad. Detta bör vara praktiskt för personer som befinner sig på platser där Wi-Fi-anslutningen inte är optimal eller har slut på dataplan. Nu kan de återskapa det som har laddats ner hittills

Hittills har allt streamat innehåll på Netflix behövt laddas ner helt till en enhet innan det kunde ses. “Vi har förbättrat Netflix-nedladdningsupplevelsen så att du nu kan börja titta på vad du vill även om nedladdningen inte slutfördes. När du har återfått en tillräckligt stark anslutning kan du välja att avsluta nedladdningen och fortsätta titta, sa Netflix i ett blogginlägg.

Netflix på Android: uppdateringen är tillgänglig för nedladdning

Netflix avslöjade sin funktion ‘Smarta nedladdningar‘under 2016. Funktionen säkerställer att nästa avsnitt av serien du tittar på laddas ner. Radera också ett avsnitt när användaren har sett det. Netflix sa att funktionen lanserades med länder som Indien i åtanke.

Denna nya funktion av partiell nedladdning det kommer att bli bra fördelsärskilt på tillväxtmarknader där Internetanslutningar de kanske inte är särskilt stabila eller snabba. På så sätt kan folk fortfarande få sin dos underhållning, även om den inte är komplett. Funktionen är för närvarande tillgänglig på Android och Netflix borde börja testa det iOS nästa månad.

“Vi vill alltid göra det enklare för medlemmar att komma åt sina favoritserier eller filmer oavsett språk, enhet, anslutning eller plats. Så den partiella nedladdningen är nu tillgänglig på Android-smarttelefoner och surfplattor och vi kommer att börja testa på iOS under de kommande månaderna, sa Netflix.

Relaterade Artiklar

Back to top button