Netflix lanserar en nyinspelning av La Casa de Papel med en av hjältarna i Squid Games (och det är inte ett skämt)

Casa de Papel remake © Netflix

När Bläckfiskspel
träffa Money Heist : här är en crossover som har tillräckligt för att få panik i visningsräknaren netflix
.

Den amerikanska streamingplattformen har meddelat en koreansk remake av Money Heist
med en av hjältarna i Bläckfiskspel Utvalda.

En koreansk remake av Money Heist som förberedelse för

Annonser runt Påvens husDe fortsätter före sändningen av den andra delen av säsong 5 med anledning av ett evenemang som anordnades i Madrid i sällskap med skådespelarna i den spanska serien. Netflix har alltså avslöjat att Berlin kommer att stå i centrum för den spin-off som väntas till 2023, men detta är inte kvällens största tillkännagivande. Den amerikanska streamingjätten har meddelat att en koreansk version av Money Heist var under förberedelse, och en av “bad guys” av Bläckfiskspel kommer att vara en del av skådespelaren.

Skådespelaren Park Hae-soo, som spelade den hänsynslösa Cho Sang-woo, kommer att spela Berlin i denna remake regisserad av Kim Hong-sun, känd för sitt arbete med såpoperor Gästen, Röst och Svart. Tolv avsnitt har hittills beställts. Deras skrivande anförtroddes till Ryu Yong-jae, manusförfattare för Min Holo Kärleken romantisk sci-fi-serie som streamas på Netflix.

Fans runt om i världen har visat hur mycket de älskar den här serien i fem år. Jag hoppas att vår koreanska version också kommer att få deras kärlek och stöd. […] Jag är säker på att resten av den koreanska versionen är på samma sida. sa skådespelaren Bläckfiskspel i en video laddad upp av Netflix. Resten av skådespelarna har ännu inte avslöjats.

Om samma ämne:
Squid Game kommer tillbaka för en säsong 2

Källa: netflix

Relaterade Artiklar

Back to top button