Netflix jobbar enligt uppgift på en Scott Pilgrim Anime

Scott Pilgrim © Universal Pictures

Om du aldrig har sett eller läst Scott Pilgrim, eller att du tvärtom alltid vill ha mer, goda nyheter: en anpassning i en animerad serie verkar vara på väg hemifrån netflix
.

Tiden verkar ha kommit igen att möta Ramonas ex.

Scott Pilgrim: en kultnörd

Netflix verkar inte vilja sakta ner på sidan av anpassningar av framgångsrika verk. Den här gången är det serierna Scott Pilgrim vilket enligt amerikanska medier mängdbör ha rätt till det, i form av en animerad serie.

Gjorde särskilt känd genom sin anpassning på den stora skärmen 2010 av Edgar Wright (och dess solida rollbesättning), Scott Pilgrim fokuserar för minnet på en ung man med samma namn, som måste möta de djävulska exen av flickan han är kär i, Ramona Flowers.

Den ursprungliga serieskaparen Bryan Lee O’Malley kommer att skriva och producera anpassningen, medan han kommer att dela showrunners stol med BenDavid Grabinski (Lyckligt). Edgar Wright kommer också att vara på plats och producera.

När det gäller animationen är det Science Saru (Devilman Crybaby) som kommer att stå vid rodret. Ett fantastiskt team av entusiaster därför, medan animeformatet borde möjliggöra ännu mer otyglad action än i den (redan utmärkta) filmen, mycket inspirerad av videospel.

Källa: mängd

Bästa videostreamingtjänst – Jämförelse 2022 | Clubic

Clubic jämför oberoende och objektivt de 11 bästa onlinevideostreamingtjänsterna. Klicka för mer information.
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button