Netflix använder “Launch a Title”, dess shuffle-funktion

Netflix Clubic © Clubic.com

Vi berättade om det för mer än ett år sedan. netflix
testade vid den tiden på en handfull användare en funktion som gör att de inte längre kan undra vad de ska titta på: en enkel slumpmässig uppspelningsknapp. Om i princip den här lilla knappen påkallade TV:ns funktion och tog bort sidan lite På begäran » tjänst
kommer det äntligen att ha övertygat produktägarna av Netflix, som har beslutat att integrera det i sina applikationer.

Från dess franska smeknamn ” Starta en titel Funktionen kommer först att landa på Netflix Smart TV-appen innan den rullas ut till iOS och Android.

Läs också:
Netflix och lösenordsdelning: plattformen kommer att vidta nya åtgärder

Netflix blir av med pinsamheten i valet

Designad för att lösa problemet som Netflix har skapat med sitt överflödiga erbjudande, kommer den lilla knappen att dyka upp direkt under användarens profil när applikationen öppnas. Smart nog kommer Netflix också att låta knappen visas om användaren spenderar för mycket tid på att surfa i gränssnittet och leta efter innehåll att titta på. Knappen är dock inte jämförbar med “Shuffle” som finns på musikstreamingtjänster. Plattformen använder sin algoritm för att välja innehåll som sannolikt tilltalar användaren även om den också verkar dra nytta av det för att lyfta fram det senaste innehållet.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button