Nernät: inte bara telefonoperatörer gör oss nervösa

nätverk-ner-problem-instagram-inte-bara-telefonoperatörer

Tyvärr, jag nätverk nere de påverkar inte bara telefonoperatörer. Det var också för några dagar sedan som gick oss på nerverna Instagram. Ja, enligt flera rapporterardet berömda sociala nätverket som förvärvats av Facebook-grupp det fungerade inte på flera timmar vilket gjorde det omöjligt att använda. I princip var prenumeranterna helt osammanhängande från deras kontaktvärld. Låt oss ta reda på detta fenomen tillsammans och vad de är lösningar.

Nätverk nere: Instagram drabbats av anslutningsproblem

De 2 september det var inte en av de bästa dagarna. Det var inte bara anslutningsproblem i Vodafonemen också en av de socialt nätverk viktigast av allt låter det sina användare gå genom att gå in nätverk nere. Det är om Instagram vilket i flera timmar visade sig oanvändbar.

För att bekräfta situationen de otaliga rapporterar Skickad till Neddetektor. Den nu välkända tjänsten låter vem som helst förstå om en telefonoperatör eller en social- eller streaming-on-demand-app är inne nätverk nere.

Uppenbarligen kan lite göras för att lösa dessa problem som varken beror på vilken enhet som används eller på leverantör som tillhandahåller Internet anslutning. I grund och botten är de ineffektiviteter pga tekniska fel eller uppdateringar som härrör från huvudkontoret för det sociala nätverket, i detta fall av Instagram.

Singular är att nätverk nere som slog honom började från Indien, men det tog inte lång tid att sprida sig över världen. Så mycket att den på mycket kort tid också nåddeItalienvilket gör att registrerade användare går på knä.

Nätverket nere av denna typ blir allt vanligare. Därför är det viktigt att börja vänja sig vid det utan att hamna i absolut panik. Så ingenting beror på användaren, men allt kan bara lösas av den som tillhandahåller service.

Tänk bara att 4 september Man stötte också på problem med Disharmoni, PlayStation Network, Aeolus och även med Netflix. Dessa nätverk nere de är därför generaliserade och kan påverka vem som helst när som helst.

Relaterade Artiklar

Back to top button