Nerf presenterar en modell inspirerad av Destiny: It. Öst. Otroligt. Enorm.

Nerf Destiny Gjallarhorn © Bungie/Nerf

Som vi vet kan videospel ge upphov till fantastiska derivatprodukter. Den här gången har Bungie helt klart överträffat sig själv med en ganska fantastisk rekvisita hämtad från Öde.

Det är ett föremål som utan tvekan redan är mycket samlarobjekt som den amerikanska studion presenterar för oss denna vecka.

Ett mytiskt vapen som kommer till liv

Alla spelare i multiplayer FPS föreställda av skaparna av Halo känner till Gjallarhornet. Introducerad från första Öde, denna raketgevär har nästan blivit en symbol för franchisen. Det är ett helt legendariskt vapen som har en formidabel eldkraft och en av de mest framgångsrika estetikerna. Kort sagt, alla samlare drömmer om att ha en hemma… Och denna dröm är på väg att bli verklighet!

Gjallarhorn Destiny Nerf © Bungie/Nerf

Bungie har precis gått samman med Nerf, ett amerikanskt märke av leksaker som tillverkar blasters som kan driva pilar eller till och med bollar. Företaget är särskilt känt för sina replika vapen inspirerade av Fortnite. Men idag är det Öde som är i rampljuset med detta kära Gjallarhorn återgivet i skala 1:1.

Ett lika imponerande pris!

Som du kan se av bilderna som presenterades denna vecka är Gjallarhornet helt fantastiskt. Naturligtvis skjuter den inte raketer (ingen skojar!) utan skal som delas upp i tre MEGA pilar efter att du tryckt på avtryckaren. Totalt tre skal (för nio pilar) kommer att tillhandahållas direkt i förpackningen. För närvarande har ingen demonstration av mekanismen gjorts.

Gjallarhorn Destiny Nerf © Bungie/Nerf

Men på vilket sätt älskare av Öde kommer de att kunna erhålla detta överdådiga Gjallarhorn? Var försiktig, för det kommer inte nödvändigtvis att vara lätt. Inledningsvis kommer spelare att behöva registrera sig för Bungie Rewards-programmet och slutföra uppdraget med 30 Packe Bungie födelsedag för Destiny 2 (som alltså måste köpas i förväg). Allt före den 7 juli 2022, det vill säga det datum som valts för öppnandet av förbeställningar. Köpet måste då göras direkt från Bungie Store.

Startpriset för Gjallarhorn Nerf tillkännages till 209 €. Om du är intresserad, ses vi nästa 7 juli kl. 19.00 Paristid.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button