NDM, hantera dina nedladdningar och skaffa objekt på webben

DE nedladdningshanterare har alltid representerat en utmärkt allierad för dem som behöver skaffa innehåll från internet. Även om webbläsare har förbättrat sina funktioner i nedladdningar, ger program dedikerade till detta ämne bättre prestanda. Därför vill vi presentera dig för en som, förutom att hantera dina nedladdningar, även fångar multimediaelement från webben för enkel nedladdning.

Hans namn är Snygg nedladdningshanterare och det kommer säkert att vara praktiskt om du ofta laddar ner en massa saker från Internet.

Öka dina nedladdningar och fånga media på webben

Nedladdningshanterare är program utbildade för hindra oss från att förlora informationen vi laddar ner. De hanterar både bandbredd och nedladdade data, så att du får filer snabbare, vilket säkerställer deras integritet. På detta sätt kan de hantera flera nedladdningar av filer. Men om vi fokuserar på Neat Downloader Manager, förutom det, kan du också ladda ner via webbmediefångst.

Det betyder att om du lyssnar på ljud på en webbplats som du skulle vilja ha, kommer applikationen att kunna fånga det. Det bör också noteras att det är helt gratis programvara.

Bland fördelarna som du kommer att uppleva med användningen, förutom att hålla dina nedladdningar organiserade, är hastigheten. NDM kan förbättra nedladdningshastigheten genom sin bandbreddshantering. På samma sätt, som i andra lösningar av sitt slag, kan du hantera nedladdningar manuellt, pausa och starta om dem när du vill.

Men en funktion som vi fann vara den mest intressanta är nedladdningen med förvärv av multimediaelement. För att göra detta måste vi klicka på “Webbläsare” -knappen som kommer att hämta det som är tillgängligt i webbläsaren. Men för att göra det enklare har programmet tillägg för Chrome och Firefox som gör det mycket enklare. Så det kommer att vara en fråga om att gå till vilken webbplats som helst och klicka på dess ikon för att få materialet.

NDM är ett program värt att ha på vår dator, eftersom det kommer att hjälpa oss att förbättra våra nedladdningar. Om du vill öka deras hastighet och organisera dem lättare, tveka inte att prova.

Relaterade Artiklar

Back to top button