Nätfiske: offren kommer äntligen att kunna få ersättning

Om före bedrägerier de riktade sig speciellt till de äldre eftersom de är lättare att övertyga, nu har de blivit så listiga att involvera även de yngre. Kan det vara Nätfiske, Smishing (och så vidare och så vidare), bedrägeri har aldrig haft några betänkligheter. Tekniken för att lura offren är alltid densamma: ett meddelande eller ett mejl kommer till bytestelefonen där du till exempel uppmanas att göra ditt bankkonto säkrare. Vid denna tidpunkt kommer den naivt valda att klicka på en av länk bilagor genom att i efterhand ge sina referenser.

Nätfiske: bedrägeriet kommer att ersättas av bankerna

Tja, äntligen vid den förlusten av pengar, kommer det att finnas en återbetalning. Det finns att bestämma ABFFinancial Banking Arbitrator, det alternativa lösningssystemet för tvister som kan uppstå mellan kunder och banker och andra mellanhänder.

Nu den fel det är inte längre slarvigt byte, men faller på banken som inte har antagit de nya säkerhetskrav som Europa har förutsett. förklarar advokaten Laila Perciballi (den som handlade om nätfiskefallet) Och tillägger:

Relaterade Artiklar

Back to top button