Nästa Assassin’s Creed skulle äga rum under 100-årskriget

Assassin's Creed Valhalla konst

Förkroppsligar en fransk riddare som behärskar alkemi under hundraåriga kriget, det är vad nästa skulle erbjuda Assassin’s Creed. Men det borde vara för 2022 och inte 2021 som ursprungligen planerat.

En läcka på 4chan ger oss information om nästa spel Assassin’s Creed. Naturligtvis måste allt detta tas med en nypa salt, ingenting har hittills bekräftats.

Läs också:
Ubisoft säger mer om sitt Star Wars-spel, fortfarande i ett tidigt utvecklingsstadium

Releasedatum: 2021 eller 2022?

Kodnamnet för projektet skulle vara “Assassin’s Creed Tournament”. Detta kommer inte att vara det slutgiltiga namnet, eftersom ‘Assassin’s Creed Ragnarok’ har förvandlats till Assassin’s Creed Valhalla
. Ubisoft skulle sikta på att släppa spelet i slutet av 2021, ett år efter dess föregångare, men det kan skjutas upp till 2022, särskilt på grund av hälsosituationen som förlänger utvecklingstiderna.

Handlingen skulle utspela sig i början av hundraåriga kriget, som såg att kungadömena Frankrike och England stod emot varandra under 1300- och 1400-talen. Spelaren skulle förkroppsliga en riddare och mästare i franska turneringar. Han skulle vara starkt kopplad till de ursprungliga Tempelherrarna såväl som till kung Richard Lejonhjärta (en ättling?).

Läs också:
Ubisoft undertecknar det bästa räkenskapskvartalet i sin historia, framför allt driven av Assassin’s Creed Valhalla

Ny spelmekanik

Slottsbelägringar, tornerspel och arenastrider skulle vara centrala i spelet. Alkemi bör också spela en viktig roll, vilket gör det möjligt att tillverka trolldrycker och magiska krafter.

Under våra äventyr bör vi också korsa vägar med en viss Nicholas Flamel, som kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av vår karaktär. Han kommer att agera som Leonardo da Vinci i den andra delen av sagan. RPG-svängen som serien tog bör förstärkas ytterligare med detta nya avsnitt.

Studion som ansvarar för spelet skulle vara Ubisoft Sofia, inte riktigt van vid så storskaliga projekt. Ubisoft Quebec och Ubisoft Montreal hade utvecklat det senaste Assassin’s Creed.

Källa: Screen Rant

Relaterade Artiklar

Back to top button