Nästa Apple Watch kan ta din temperatur

Apple Watch serie 8 © © Luke Chesser / Unsplash.com

Nu när vi alla har lärt oss att använda en termometer igen, är det dags för tekniken att modernisera allt. Och Apple överväger att göra det till en av de starka markörerna för nästa ansluten klocka.

Enligt den ostoppbara Ming-Chi Kuo skulle Apple kunna integrera en kroppstemperatursensor i nästa Apple Watch Series 8. En funktion, säger han, som normalt borde ha hittat sin plats i Apple Watch Series 7.

Blås varmt och kallt

Enligt TF Securities-analytikern, som ofta är mycket kunnig om Apples produkter, har varumärket inte lyckats utveckla en tillräckligt övertygande algoritm för att temperatursensorn ska hitta sin plats i sin senaste generations smartklocka.

En avbokning i sista minuten, vilket faktiskt gav Apple ytterligare ett år för att arbeta på en ny version. Men svårigheten, skrev han i en tweet, är att mätningen av temperatur genom enkel hudkontakt är föremål för många yttre faktorer som kan förvränga resultaten.

Således, och i händelse av att den nya algoritmen klarar de interna valideringstesterna (EVT — Engineering Validation Testing), då skulle Apple Watch Series 8 kunna ta temperaturen på sin bärare.

Apples nya uppkopplade klocka väntas i slutet av 2022.

Om samma ämne:
Google Pixel Watch: vi vet dess pris och de viktigaste funktionerna som finns

Källa: Apple Insider

Relaterade Artiklar

Back to top button