NASA: radiosignaler upptäckta av Venus, vem bebor den?

Parker är en av de mest sofistikerade och speciella sonder som byggts av NASA. En juvel av teknik och motstånd också för att dess uppdrag är riktigt tuffa. Tänk bara att det används för att studera Sol och inspektera Venus där temperaturen når i 450 grader Celsius. Annat än sommaren, värre än en ugn. Men ett rykte läckte nyligen från NASA angående ett av dess uppdrag11 juli 2020. På det datumet nådde Parker Venus på ett avstånd av ungefär 800 kilometer från ytan. Det otroliga är att i det ögonblicket hade sonden avslöjat gudar radiosignaler. Varför pratar den amerikanska rymdorganisationen om det först nu? WHO liv denna ogästvänliga planet? Låt oss ta reda på mysterium.

NASA bekräftar att Parker hade spelat in en lågfrekvent radiosignal

Det är en lågfrekvent radiosignal vad Parker hade registrerat under inspektionen på Venus den 11 juli 2020. Annan information kom också till NASA från uppdraget, men denna förvånade verkligen alla. Att det finns invånare utomjordingar på Venus? Utomjordiska former som, som såg en kropp flyta på 800 km, försökte att kommunicera med honom?

Inget av detta, vi kan vara lugna eller besvikna beroende på hur man tänker. Faktum är att NASA-forskare hade upptäckt en liknande signal när de använde sonden Galileohade nått Jupiters månar. Praktiskt taget vart elfte år solen, som följer sin naturliga cykel, vänder på nordpolen medan sydpolen sakta ändrar position. Detta fenomen, förutom att förbättra vår planets avskärmning från kosmiska strålar, skapar en låg frekvens som registrerades av Parker som nära Venus yta.

Ingen utomjording eller utomjording bor på Venus

Sammanfattningsvis kan man säga det ingen utomjordisk eller främmande form bebor Venus. Denna tvillingplanet till jorden, men samtidigt annorlunda i fråga om gästfrihet, med sina förutsättningar kunde knappast tillåta någon varelse att leva där. Men dessa fenomen garanterar NASA användbar information för att fördjupa konformationen av denna planet och hur avståndet från solen har påverkat jordens utveckling.

Under tiden förbereder NASA för resan till månen, men något med Mysk det gick inte. Det kommer att finnas under handen av Bezos?

Relaterade Artiklar

Back to top button