NASA. någon saboterar den internationella rymdstationen

nasa-någon-saboterar-de-internationella-rymdstationen-sprickor-och-problem

där NASA noterade sprickor oroande och en ha sönder till systemet för syre i Internationell rymdstation. Det är inte de enda problemen som uppstår på ISS som den skulle delas med Kina Och Ryssland. Även temperaturer ombord är mystiskt ökade. Någon är kanske sabotera den internationella rymdstationen? Mest troligt, också för att det verkar som att bara den amerikanska rymdorganisationen vill ge den ett långt liv, medan de andra två nationerna driver på för ett oberoende.

NASA: Det finns oroande sprickor i den ryska modulen Zarya

Som precis introducerats, på Internationell rymdstation och mer exakt i Ryska formen Zarya flera har identifierats sprickor verkligen oroande. Och det verkar, enligt vad som deklarerades av Bill Shepherdföre detta astronaut i NASAdet finns andra inte identifierade.

För att upptäcka dem var den före detta kosmonauten Vladimir Solovyovflygchef för det ryska segmentet av stationen som i augusti hade förklarat för pressen: “”.

där NASA han kände dock till situationen det är inte farligt för säkerheten för astronauter engagerad i operationer på den internationella stationen. Men Shepherd håller inte med och förklarar:

“”.

Även enligt Solovyov framtiden för Internationell rymdstation det är inte så rosa som du vill att vi ska tro NASA. Faktum är att han nyligen sa:

“”.

Vissa tänker på konspirationen

Vissa tänker på komplott eftersom den enda som vill hålla henne vid liv efter hennes förväntade pensionering 2024 är NASA. Den amerikanska rymdorganisationen skulle faktiskt ha för avsikt att förlänga dess användning till 2028. Kina och Ryssland är också oense eftersom deras mål är olika.

Faktum är att de två världsmakterna skulle vilja skapa en rymdstation självständig och inte delas med andra. Kanske är tanken att få ISS att dö i förväg? Framtiden kommer att ge oss ett svar, så för nu är det bara en hypotes. Under tiden försöker NASA ta reda på vad som händer Mars träffad av en jordbävning varade 90 minuter.

Relaterade Artiklar

Back to top button