NASA gör en absurd upptäckt: var kommer detta mystiska ljus ifrån?

Många saker diskuteras men det faktum att universum är en kall, mörk och ogästvänlig plats gör att varje fraktion och tankeström som finns idag håller med. Ändåabsurd NASA-upptäckt för ett oförklarligt ljus stulet av rymdteleskop. Att det som ligger ovanför oss är helt mörkt börjar diskuteras. Här är vad som har “kommit fram” under de senaste timmarna.

NASA förbryllad: var kommer detta oförklarliga ljus ifrån?

Svaret på en av de vetenskapliga frågorna som alltid har fascinerat experter och hela mänskligheten kunde ha getts av uppdraget som NASA, American Aerospace Agency, deltar i. En rymdfarkost som landade bortom planeten Pluto 2015 fortsatte att utföra sina rymdtjänster 7 miljarder miles från basen, på ett avstånd som är 50 gånger större än det som skiljer jorden från solen.

Under denna resa har den oförskämda rymdfarkosten absorberat det mest absoluta mörkret. Ingen kontaminering, ännu av konstigt ljus. Det kan inte vara en reflektion av dammpartiklarna som är utspridda i rymden, än mindre komma från direkta källor som solen, källor för ströljus eller andra spegelplaneter.

Baserat på övervägandena på det avståndet bör det inte finnas någon direkt eller direkt ljuskälla. Det är faktiskt slående att kameran har lyckats förstå nytt ljus. De NASA bilder de är därför fascinerande och samtidigt oförklarliga. Mängden ljus som detekterades var nästan likvärdig med den som avlägsnades från kända galaxer. Som ett resultat kan det fortfarande finnas någonstans där ute galax att upptäcka eller andra ljuskällor som för närvarande inte kan detekteras med konventionella tekniska metoder och instrument. Ordet till vetenskapen som säkert kommer att kunna berätta mer under de närmaste åren.

Relaterade Artiklar

Back to top button