NASA: för första gången kan du gå med astronauter i rymden

Många skulle vilja resa till rymden, om så bara för att se saker från en astronauts synvinkel från sitt “rymdskepp”. Det sägs ofta att titta på kusten från havet är ett helt annat skådespel, vem vet hur det skulle vara att se jorden från rymden! Idag är detta möjligt tack vare NASA.

Vem som helst kan gå med astronauter i rymden, men det är inte en tävling som ESA:s, att bli astronauter. Faktum är att NASA har publicerat en videoserie återuppta verksamheten för två astronauter utanför Issden Internationell rymdstation. Från skjutningen verkar det vara en av dem. Här är vad du ser.

Utrymmet sett i första person av NASA-astronauternas ögon

Det som är fantastiskt med dessa videor är det Plats och mörkret som omger den. Men de verkliga huvudpersonerna är det Kate Rubins Och Victor Glover Jr. Dessa två NASA-astronauter, när klockan var runt 12:00 i Italien, tillät sig själva en “rymdpromenad”I mer än 7 timmar.

Definitivt att inte spendera tid och göra utomhusaktiviteter. Rubins och Glover hade faktiskt till uppgift att montera upp gudar vävstolar för några nya solpaneler med mycket hög effektivitet som bör komma inom nästa år. Filmningen, den första någonsin tagen ur astronauternas synvinkel, publicerades online av NASA på sin officiella profil Twitter.

Dessa ramar kommer därför att inrymma ett system av ultrateknologiska solpaneler som kan öka den elektriska räckvidden tre gånger så mycket från den internationella rymdstationen. Det är inte första gången som de två astronauterna har “tillåtit” en promenad i tomrummet. Det är spännande att se vad som händer direkt från deras ögon.

Den första videon, den med förstapersonsvy, finns på den här länken. En annan video finns på webbplatsen för Corriere della Sera den filmar de två astronauterna alltid 400 km från jorden medan de modifierar den ammoniakventil användbar för att kyla stationen.

Fantastiska högupplösta bilder som kan hetsa upp och introducera oss till några fortfarande föga kända aspekter av rymden och NASA-uppdrag.

Relaterade Artiklar

Back to top button