NAPS2 Ingen annan PDF-skanner låter dig skanna dokument till PDF

Om du har en skrivare vet du hur tråkig skanningsprogramvara kan vara. Dessa företag verkar briljera på hårdvaruavdelningen men misslyckas på mjukvaruavdelningen, samtidigt som de förlitar sig på Windows för att eliminera brister. Oroa dig inte för vi är här för att rädda dagen. Du förstår, det finns ett behändigt litet verktyg som heter Inte en annan PDF-skanner . Dess syfte är att skanna papperskopior till digitala format. Det är som att använda en skrivare för att skanna dina saker, men bättre.

NAPS2 eller inte en annan PDF-skanner 2

Björn(Bear) Tänk på att du fortfarande behöver en skrivare för att köra det här programmet, men istället för att använda hårdvarutillverkarens egen programvara kommer du att använda Not Another PDF-skanner .

Det första vi märkte med programmet är dess storlek. Det kräver bara cirka 12 MB diskutrymme, och vet du vad? Det kommer inte förinstallerat med tredjepartsprogram som kräver din uppmärksamhet.

När vi kör programmet för första gången efter installationen erbjuder det ett enkelt användargränssnitt. Knapparna är överst, men oroa dig inte; de är tillräckligt stora för att vi förväntar oss att även på en pekskärm bör dessa knappar inte vara ett problem.

Nu, innan de börjar med denna programvara, måste användarna först lägga till skanningsprogram(lägg till ett skanningsprogram) . Detta innebär att användare behöver lägga till en skanner eller skrivare med en integrerad skanner till sitt datorsystem. Om du inte har en skrivare men bildfilerna redan finns på din dator är det inga problem. Filer kan importeras till programmet och arbeta därifrån.

När det kommer till skanning är det väldigt enkelt. Bara(Bara) lägg till den nödvändiga dokumentationen till din skanner och klicka på knappen som säger ” Skanna(Skanna)”. Det finns ett förhandsgranskningsalternativ som visar resultatet av skanningen, härifrån kan användare finjustera bilden så att den ser ut som de vill.

När ett dokument skannas finns det ett alternativ att spara den skannade bilden som ett dokument PDF eller bildfil. Förutom(Dessutom) , innan du sparar kan användarna ordna om, beskära och rotera skannade dokument enligt deras behov.

Det är värt att notera att det inte finns någon inställningssektion här, och programmet behöver det inte. Allt är så enkelt och tydligt, och de enda svårigheterna du kan stöta på är att installera skrivaren.

Ladda ner(Ladda ner) programmet direkt från dess officiella webbplats här(här).

Om du äger en skrivare kommer du att veta hur tråkig skanningsmjukvaran är. Dessa företag verkar utmärka sig i hårdvara men misslyckas på mjukvaruavdelningen medan de hela tiden förlitar sig på Windows för att lösa problem. Oroa dig inte, för vi är här för att rädda gryningen. Du förstår, det finns ett snyggt litet verktyg som heter Inte en annan PDF-skanner. Dess syfte är att skanna dina papperskopior till digitala format. Det liknar att använda skrivaren för att skanna dina saker, men bättre.

NAPS2 eller inte en annan PDF-skanner

NAPS2 or Not Another PDF Scanner 2

Tänk på att du fortfarande behöver din skrivare för att det här programmet ska fungera, men istället för att använda hårdvarutillverkarens egen programvara kommer du att använda Not Another PDF Scanner.

Det första vi märkte med programmet är dess storlek. Det kräver ungefär 12 MB skivutrymme, och gissa vad? Det är inte förinstallerat med tredjepartsprogram som ber om din uppmärksamhet.

När vi lanserade programmet för första gången efter installationen kommer det upp med ett barebones användargränssnitt. Knapparna är placerade längst upp, men oroa dig inte; de är tillräckligt stora så vi förväntar oss att inte ens på en pekskärm ska dessa knappar visa sig vara ett problem.

Nu, innan de kommer igång med denna programvara, måste användarna först lägga till ett skanningsprogram. Detta innebär att användarna måste lägga till en skanner eller en skrivare med en inbyggd skanner till sitt datorsystem. Om du inte har en skrivare men redan har bildfilerna på din dator är det inga problem. Det är möjligt att importera filerna till programvaran och arbeta därifrån.

När det kommer till scanning är det väldigt enkelt. Lägg bara till den nödvändiga dokumentationen till din skanner och klicka på knappen som säger “Skanna.” Det finns ett förhandsgranskningsalternativ som visar resultatet av skanningen, härifrån kan användare finjustera bilden så att den kommer upp som de vill.

När ett dokument skannas visas alternativet för att spara skanningen som ett PDF-dokument eller en bildfil. Dessutom kan användare ordna om, beskära och rotera skannade dokument för att passa deras behov innan de sparar.

Vi bör påpeka att det inte finns någon inställningssektion här, men hey, programmet behöver inte en. Allt är bara så enkelt och okomplicerat, och de enda svårigheter man kan möta är installationen av skrivaren.

Ladda ner programmet från dess officiella hemsida här.

Relaterade Artiklar

Back to top button