Något gick fel Felkod 102 i OneDrive

Om du får meddelandet ” Något gick fel(Något gick fel)” med en felkod 102 när du försöker komma åt OneDrive i webbläsaren hjälper det här inlägget dig att lösa problemet. Det finns en enkel lösning och vem som helst kan fixa den om de känner till grundorsaken till detta problem. Du måste dock bekräfta situationen först innan du går vidare till en lösning.

Hela felmeddelandet säger ungefär så här:

Något gick fel

Försök igen eller uppdatera sidan.

Gå till min OneDrive

Felkod: 102

När detta felmeddelande visas i OneDrive

Det finns vissa situationer där OneDrive visar ett meddelande med felkod 102(Felkod 102) på din skärm.

 • Har du tittat på några av filerna i OneDrive i en webbläsare på en dator Windows .
 • Du sätter din dator i viloläge utan att stänga fönstret OneDrive i webbläsaren.
 • Startade du din dator med en annan Internetanslutning, eller en Internet leverantör(ISP) har ändrat IP-adressen för din Internetanslutning.

Detta kan också hända när du ändrar din Internetkälla efter att du har startat om datorn.

Här har vi nämnt några vanliga och fungerande lösningar som ” Gå till min OneDrive”(Gå till min OneDrive) kanske inte hjälper dig.

Något gick fel Koden misstag(Fel) 102 i OneDrive

För att åtgärda ett misstag Vad(Något) något gick fel i OneDrive följ dessa lösningar:

 1. Logga in på ditt OneDrive-konto igen.
 2. Starta om din webbläsare.
 3. Kontrollera behörigheten att komma åt den delade filen.
 4. Se till(Se till) att filen eller mappen inte raderas.
 5. Inaktivera VPN och proxy tillfälligt.

Låt oss ta en titt på alla lösningar i detalj.

ett] Logga in på nytt(Signa om) till ditt OneDrive-konto.

Detta är det bästa och snabbaste sättet att bli av med detta problem. Om en Microsoft kommer att upptäcka någon misstänkt aktivitet på grund av att din dators internetkälla ändras, kan detta lösas genom att logga ut från ditt konto. Det är enkelt och du känner redan till processen. Om du inte vet, klicka på din profilbild, som är synlig i det övre högra hörnet av skärmen, och välj alternativet ” Gå ut(Logga ut)”. Efter det anger du dina inloggningsuppgifter till ditt OneDrive-konto igen.

2]Starta om din webbläsare

Fastän Övervintra bör inte stänga bakgrundsprocesserna för standardwebbläsaren, ibland kan detta hända av någon anledning. Om någon specifik bakgrundsprocess i din webbläsare på något sätt stoppas, finns det en möjlighet att få samma fel in OneDrive . Därför är det bäst att starta om din webbläsare för att starta alla bakgrundsprocesser igen.

3]Kontrollera behörigheten för den delade filen

Anta att någon har skickat en fil till dig via OneDrive , och du fick åtkomst till den här delade filen innan du startade om din dator. Under tiden satte du din dator i viloläge och den personen tog bort “delningsbehörigheterna” medan du var borta. Om så är fallet finns det en chans att du får ett sådant felmeddelande. Därför bör du kontrollera om du fortfarande har behörighet att komma åt den delade filen eller inte.

fyra] Se till(Se till) att filen eller mappen inte raderas

Anta att du har öppnat en fil i OneDrive i webbläsaren, stängde inte fliken och satte datorn i viloläge. Efter en tid öppnade du samma fil på en annan enhet och tog bort den av någon anledning. Nu när du försöker komma åt OneDrive efter att du har slagit på din första enhet kan du få ett meddelande på skärmen med felkod 102. (Felkod 102) Därför bör du se till att du inte tar bort filen eller mappen när den redan är öppen på en annan enhet.

5]Tillfälligt inaktivera VPN(Inaktivera VPN) och proxy

Även om VPN och proxyservrar kan hjälpa dig komma åt blockerat innehåll, kan de ibland skapa problem. För att bekräfta detta måste du inaktivera VPN och proxy på din PC om du använder dem.

Det är allt! Hoppas(Hoppas) dessa lösningar kommer att hjälpa dig.

Om du får Något gick fel meddelande med en felkod 102 medan du försöker komma åt OneDrive i webbläsaren, kommer det här inlägget att kunna hjälpa dig att lösa problemet. Det finns en enkel lösning, och vem som helst kan fixa den så länge han/hon känner till grundorsaken till problemet. Du måste dock bekräfta situationen först innan du går till lösningen.

Något gick fel Felkod: 102 i OneDrive

Hela felmeddelandet säger ungefär så här-

Något gick fel

Försök igen eller uppdatera sidan.

Gå till min OneDrive

Felkod: 102

När visas detta felmeddelande i OneDrive

Det finns specifika situationer när OneDrive visar meddelande på din skärm-

 • Du bläddrade i några filer i OneDrive i din webbläsare på en Windows-dator.
 • Du lade din dator i viloläge utan att stänga OneDrive-fönstret i din webbläsare.
 • Du startade din dator med en annan internetanslutning, eller så ändrade ISP IP-adressen för din internetanslutning.

Det kan också hända när du ändrar internetkälla efter att du har startat om din dator.

Här har vi nämnt några vanliga och fungerande lösningar eftersom knappen kanske inte är till hjälp för dig.

Något gick fel Felkod 102 i OneDrive

För att fixa något gick fel fel i OneDrive, följ dessa lösningar-

 1. Logga in på ditt OneDrive-konto igen.
 2. Starta om webbläsaren.
 3. Kontrollera behörigheten för delad fil.
 4. Se till att filen eller mappen inte raderas.
 5. Inaktivera VPN och proxy tillfälligt.

Låt oss kolla in alla lösningar i detalj.

1]Logga in på ditt OneDrive-konto igen

Det är det bästa och snabbaste sättet att bli av med detta problem. Om Microsoft upptäcker någon misstänkt aktivitet på grund av en ändring av internetkälla på din dator kan det lösas genom att logga ut från ditt konto. Det är enkelt och du känner redan till processen. Om du inte vet, klicka på din profilbild som är synlig i det övre högra hörnet av skärmen och välj logga ut alternativ. Efter det anger du dina inloggningsuppgifter igen för att komma vidare till ditt OneDrive-konto.

2]Starta om webbläsaren

Även om Hibernate inte bör stänga bakgrundsprocesserna i en standardwebbläsare, kan det ibland hända av någon anledning. Om en specifik bakgrundsprocess i din webbläsare stoppas på något sätt, finns det en chans att få samma fel i OneDrive. Därför är det bäst att starta om webbläsaren så att alla bakgrundsprocesser startas om igen.

3]Kontrollera behörigheten för delad fil

Låt oss anta att någon skickade en fil till dig via OneDrive och att du fick åtkomst till den delade filen innan du startade om din dator. Under tiden lade du din dator i viloläge, och den personen tog bort “delning”-behörigheterna när du var ute. Om så är fallet finns det en chans att få ett sådant felmeddelande. Därför bör du kontrollera om du fortfarande har behörighet att komma åt den delade filen eller inte.

4]Se till att filen eller mappen inte raderas

Låt oss anta att du öppnade en fil i OneDrive i en webbläsare, inte stängde fliken och lade din dator i viloläge. Efter en tid öppnade du samma fil på en annan enhet och tog bort den av någon anledning. Nu, när du försöker komma åt OneDrive efter att ha slagit på din första enhet, kan du få ett meddelande på skärmen. Därför bör du se till att du inte har tagit bort filen eller mappen när den redan är öppen på en annan enhet.

5]Inaktivera VPN och proxy tillfälligt

Även om VPN och proxy kan hjälpa dig att komma åt blockerat innehåll, kan de ibland skapa problem. För att bekräfta det bör du inaktivera VPN och proxy på din dator om du använder någon.

Det är allt! Hoppas dessa lösningar kan hjälpa dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button