Nagao presenterar ett original öppet PC-fodral!

PC-fodral öppet Nagao © Nagao

Den japanska specialisten på PC-fodral Nagao lanserar en ny utmaning med en helt unik modell.

Döpt “N-frame”, denna nya öppna box finner sin originalitet i närvaro av en plats dedikerad till en skärm, vilket gör den till den allra första öppna boxen för allt-i-ett-datorer.

Ett fall som inte har något att dölja

Historiskt sett är Nagao Industryc Inc. en specialist på öppna PC-fodral för olika formfaktorer för moderkort. N-ramen, dess nya toppmoderna fodral, sticker ut från sina andra produkter på många sätt.

Först och främst kan den rymma ett ATX, Micro-ATX eller till och med Mini-ATX moderkort. Den andra skillnaden är förstås att det finns en plats för en PC-skärm. Den här har 75 x 75 och 100 x 100 VESA-monteringshål.

En annan intressant del av detta fall signerade Nagao: närvaron av ett handtag, vilket betyder att det kan fungera som en behållare för en LAN-session. Grafikkortsmässigt kan N-ramen i princip rymma vilken modell som helst, oavsett storlek. Detta, givetvis förutsatt att du har ett PC-nätaggregat som kan hålla laddningen.

Som ni kan se på bilden i inledningen är N-ramen långt ifrån en kompakt, lätt och lätt att transportera, trots förekomsten av hjul. Den kompenserar dock för denna fallgrop genom att erbjuda en struktur som är enkel att montera och starta upp, vilket ytterligare minimerar uppvärmningsproblem.

Det är redan möjligt att förvärva de olika delarna av detta nya öppna fodral för allt-i-ett-datorer via den japanska sidan av Amazon, som citeras i källan nedan.

Om samma ämne:
Att få fodralet att kyla ner din dator låter fantastiskt… men lite dyrt också

Källor: Nagao, Toms hårdvara, Amazon.jp

Relaterade Artiklar

Back to top button