Nackdelarna med att se repriser av League Of Legends-matcher

Det är ingen hemlighet att League of Legends är ett av de mest populära videospelen i världen. Med miljontals spelare som loggar in varje dag, finns det säkert några som vill se repriser av sina favoritmatcher. Tyvärr gör spelet det inte lätt att göra det.
För att kunna se en repris måste du först ha League of Legends replay-programvara installerad på din dator. Detta kan vara lite krångligt, eftersom du först måste ladda ner och installera programvaran och sedan hålla den uppdaterad.
När du har installerat replay-mjukvaran måste du hitta reprisfilerna för matchen du vill se. Dessa filer finns vanligtvis i mappen “Replays” i installationskatalogen för League of Legends. Om du inte hittar mappen Replays kan du försöka söka efter den i din dators sökfält.
När du har hittat reprisfilerna kan du sedan öppna dem i replay-mjukvaran och se matchen. Det finns dock vissa nackdelar med att se repriser på det här sättet.
För det första blir kvaliteten på reprisen lägre än om du hade sett matchen live. Detta beror på att replay-mjukvaran inte har tillgång till samma högkvalitativa video som spelet streamar till spelarna.
För det andra kommer du inte att kunna se någon av spelets chattloggar. Detta kan vara ett problem om du försöker lära dig av en viss match, eftersom du inte kommer att kunna se vad spelarna sa till varandra.
Sammantaget kan se repriser av League of Legends-matcher vara ett användbart sätt att förbättra dina färdigheter. Det är dock viktigt att vara medveten om nackdelarna med att använda replay-mjukvaran.

Nedladdningsknappen finns i det övre högra hörnet på skärmen Slut på spelet (bakom avancerade detaljer). Omspelningar kan också ses på din matchhistorikskärm. Uppspelningar kan laddas ner och användas tills nästa patch släpps. Du kan se livespel, repriser och se höjdpunkter med Android-appen. Med Android-appen kan du nu se repriser på din telefon med din Android-enhet. Matchhistoriksektionen i din profil kan nås för att se tidigare matcher. Om du vill spela in framtida spel, tryck på Spela in i det övre högra hörnet. När du spelar spel i Wild Rift kan du spela om dem med den aktuella versionen.

Hur man tittar på ligarepriser

Kredit: YouTube

För att se en repris i League of Legends, välj först alternativet “Replays” från huvudmenyn. Detta tar dig till en lista över dina senaste spel. Härifrån kan du klicka på det spel du vill titta på, så börjar det spelas. Du kan också klicka på knappen “Titta” för att se en livematch, eller knappen “Bläddra” för att se en lista över alla tillgängliga repriser.

En Rofl-fil är en komprimerad uppsättning data som är identisk med en spelares data och metadata i en spelliga. Din dator har tillgång till en ny Rofl-fil när du har laddat ner reprisen, och din dator kommer att kunna öppna den när du har laddat ner den. Om spel-id är 5622678560 och spelet spelades på EUW-servern, kan du se alla detaljer på replaybook.com: http://www.leagueofgraphs.com/match/euw/. Rofl-filerna på din disk ska nu visas på detta sätt efter installationen av denna programvara. ReplayBook låter dig också spela dina ROFL-filer genom att klicka på den blå knappen i det övre högra hörnet. Det finns två metoder för att ladda ner nästan vilken Rofl-fil som helst från vilket spel som helst. Två verktyg ingår: ett kodkört program (LCL) och ett kodkört program (LCU Explorer). När ett spel inte kan laddas ner med endast en programvara, kommer spelet inte att fungera med den programvaran. RIOT API är detsamma för båda verktygen.

Om du vill begränsa åtkomsten till ditt barns ROFL-fil kan du göra det genom att välja Begränsa åtkomst från videospelarens vänstra meny och sedan klicka på kugghjulsknappen Inställningar. För att skapa ett lösenord måste du ange ditt barns namn och e-postadress.

Hur man tar bort ligarepriser

Kredit: macflypro.com

För att ta bort en ligarepris öppnar du först reprisen i League of Legends-klienten. Klicka sedan på knappen “…” i det övre högra hörnet av uppspelningsfönstret och välj “Ta bort”.

Du har möjlighet att ta bort dina League of Legends-repriser om du inte längre vill ha dem. På sidan Inställningar kan du radera både ditt Play Spel-konto och alla individuella speldata. Det är inte möjligt att konvertera ROFL-filer till MP4 eller annat format. Du kan spela in allt du ser och gör på skärmen med Free Online Screen Recorder. Repriser av filerna lagras i Dokument men är inte faktiska dokument i spelet. För att spara en match som en reprisfil, tryck på knappen Ladda ner till höger om titelskärmen. Riot Games har gjort det möjligt för spelare att spela om sitt spel genom att ge dem möjlighet att göra det.

Du kan spara innehåll i spelet genom att trycka på Win G i spelfältet på din Windows 10-dator. Uppspelningsvideon kommer att skickas till en vän efter att den har delats. Så här gör du repriser av League of Legends roligare. Repriser från League of Legends kan spelas på en dator. Uppspelningar och höjdpunkter kan spelas in för att användas när du vill, och de kan också spåras. Följande steg låter dig ta bort en repris från Heroes of the Storm.

Hur man laddar ner och tittar på repriser av League of Legends

League of Legends-serien är ett av de mest populära onlinespelen i världen, och det går inte att förneka det. Med dess ständigt föränderliga innehåll och funktioner kan spelare på alla nivåer njuta av spelets trevliga upplevelse.
En funktion som har gjort League of Legends så populär är möjligheten att spela om matcher. När du har spelat klart en match hittar du nedladdningsknappen i det övre högra hörnet på skärmen “Slut på spelet”. Omspelningar är också tillgängliga på din matchhistorikskärm.
Hur länge måste en repris löpa ut? Repriser skapas i patchar under en viss tidsperiod, så när du har patchar upp dem kommer de att förfalla. Om du spelade ett spel på 7.1, till exempel, kommer du att kunna se den Replay tills 7.2 droppar.

Replay av ligan

Kredit: interfaceingame.com

Det finns ingen specifik definition för “ligarepris”, men det kan generellt beskrivas som en process genom vilken en liga granskar och analyserar ett visst spel eller incident för att förbättra sina policyer och procedurer. Det kan handla om att granska videofilmer, intervjua spelare och tränare och rådgöra med experter. Målet skulle vara att lära av eventuella misstag som gjordes och att förhindra att de inträffar igen i framtiden.

Som ett resultat av Riot Games kan spelare nu ladda ner repriser av sina matcher. Ett reprisläge är tillgängligt i vilken ordning du vill, oavsett vilken typ du är i. Lyssna på reprisen när du vill och spara den som en säkerhetskopia. Efter att ha skickat reprisvideon till en vän kan han eller hon se ditt spelande. Du kommer att ha dina repriser sparade som en separat fil. Om du inte visste det kan du använda ROFL-filer som ditt standardfilsystem. Din LoL-klients inställningsmeny kan innehålla en lista över filer att ladda ner.

För att komma åt detta område, gå till det övre högra hörnet av din klient och klicka på kuggikonen. I League of Legends är dessa videor kända som höjdpunkter och är inspelade i HTML-format. De sparade höjdpunkterna finns i följande mapp på din dator: League of Legends hemsida nås i C:Users/Documents/LeagueofLegends/Highlights. Om du slutade spela in och bekräftade fångsten kommer spåret att visas. Det finns en chans att du kommer att se, byta namn på och ta bort höjdpunkterna du fångade med LoL-klienten i din profil. Medan landmärkena på skärmen bleknar bort, kommer märkena på tidslinjen för en specifik mästare att döda något ljusare när du låser kameran på deras.

Var du hittar din League of Legends-repris

Repriser av League of Legends finns i följande mappar:
League of Legends webbplatsrepriser visas i reprissektionen. I League of Legends, gå till fliken Klient och välj Höjdpunkter.

Installera League

För att installera League of Legends på din dator måste du ladda ner och köra installationsprogrammet för League of Legends. När installationen är klar kommer du att uppmanas att skapa ett konto eller logga in med ett befintligt. När du är inloggad kommer du att kunna ladda ner och installera spelet.

Ett nytt inloggningsflöde för spelare runt om i världen kommer snart att finnas tillgängligt, liksom några mindre ändringar i underhuven. Det ska vara enkelt att migrera från den tidigare patchern till den nya. Om detta inte verkar hända är det dags att byta ut plåstret.

Hur man installerar League of Legends

Om du fortfarande har problem med att installera League, fortsätt och prova följande steg: Se till att operativsystemet du använder är den senaste versionen.
Dina nätverksanslutningar är säkra och fria från störningar. Att ansluta till League of Legends servrar via en proxy är ett alternativ om du inte kan ansluta direkt.
Uppdatera ditt operativsystem och League of Legends spelklient med dessa uppdateringar.
Om du fortfarande har problem med League, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Relaterade Artiklar

Back to top button