Mycket höghastighetsfiber hos RED by SFR är internetboxerbjudandet du behöver inför läsårsstarten!

Om du vill välja fiber och du väntade på ett förmånligt erbjudande, leta inte längre!

RÖD fiber

Idag ska vi titta på ett RED Box-abonnemang som är både komplett och flexibelt efter dina önskemål. Tack vare denna formel kommer du också att dra nytta av en extremt märkbar mycket höghastighetsanslutning till internet.

Fiber RED-erbjudandet i korthet

  • Nedströmshastighet upp till 1 Gbps
  • 35 TV-kanaler ingår
  • Obegränsade samtal till mobiler och fasta telefoner

Vid skrivandet av dessa rader har fiberplanen | THD RED Box erbjuds för 23 €/månad.

Hitta fiberprenumerationen | THD RÖD box för 23 €/månad

Ett billigt men omfattande erbjudande

Det är verkligen inte lätt att hitta ett prisvärt internetabonnemang som erbjuder solida tjänster samtidigt. Om många operatörer erbjuder formler som verkar attraktiva sticker SFR ut genom sitt RED box-paket. Den senare innehåller alla nödvändiga element för att du ska kunna surfa på webben utan den minsta avmattning. Men innan vi går tillbaka till funktionerna kommer vi först att inventera några termer.

Till exempel är denna prenumeration icke bindande. Du kommer att kunna avbryta när som helst. Dessutom ersätter RED by SFR upp till €100 på uppsägningskostnader hos din tidigare leverantör. Notera i förbigående att hyran av boxen ingår i de 23 € / månad som kommer att krävas av dig. Detta är också fallet för anslutningen som inte kommer att kosta dig ett öre!

RÖD fiber för alla

Låt oss gå vidare till de tekniska egenskaperna och specificera det faktum att hastigheten kommer att öka till 1 Gb/s för nedladdning och 700 Mb/s för sändning via fiber (mot 100 Mb/s för sändning med Very High Speed). WiFi 5 är också till för att hjälpa dig att få en mer stabil trådlös anslutning. WiFi 6 är också tillgängligt genom att lägga till 7 €/månad på din faktura. Dessutom ingår 10 GB molnlagring utan extra kostnad.

TV-utbudet låter sig vara relativt utvecklat. Således kommer 35 kanaler att finnas till hands via mobilapplikationen RED TV. Att välja en Connect TV-dekoder kommer att kosta dig ytterligare 29 € under köpet och att klättra upp till 100 kanaler kostar dig + 3 €/månad. Allt med 8 timmars inspelning.

Slutligen, vad gäller telefonen, klicka på rutan “obegränsat till fasta telefoner och mobiler” eftersom detta alternativ är helt gratis. Från din box kan du sedan ringa fasta telefoner på fastlandet i Frankrike/DOM och mer än 100 länder. Detta kommer också att vara fallet för mobiler i det franska fastlandet och utomeuropeiska departement.

RED Box erbjudande

Hitta fiberprenumerationen | THD RÖD box för 23 €/månad

Relaterade Artiklar

Back to top button