Muling: att falla offer för denna bluff innebär att riskera fängelse

Det finns så många bedrägerier som varje år kräver fler och fler offer. Vissa äventyrar våra personuppgifter, andra pengarna på vårt checkkonto. Det finns dock en som kan beröva oss vår frihet. Kallas Muling och det är en riktigt farlig bluff. Faller in i detta lurendrejeri det innebär att riskera fängelse samtidigt som man är oskyldig. Låt oss tillsammans ta reda på vad det är för att undvika att falla ur det offer och få flera straffar.

Muling: en hänsynslös bluff

En av de populära fraserna som passar perfekt till Muling är: “Förutom skada, förolämpning”. Verkligen detta han nackdelar det kan verkligen leda, om inte till fängelse, till juridiska problem t.ex kriminell.

Det handlar om en bedrägeri på nätet verkligen unik. Erfarna och mycket övertygande brottslingar försöker pressa innehavaren av en bankkonto att göra en överföra genom att överföra pengar. Kanske med en liten, men intressant procentandel av jag tjänar eller i utbyte mot kontantermed en liten ökning till förmån för de bedragna.

De Muling du kan dölja det i form av personlig förmånmen väldigt ofta också som en alternativ formel för arbete. Genom att låna sig till denna handling blir man dock “pengar mula“. Därmed begår man, utan att veta om det, ett verkligt sådant ekonomisk brottslighet lagförs.

Hur man känner igen denna online-bedrägeri

Muling sprider sig ofta genom en meddelande text, oavsett om det skickas via e-post, SMS eller chatt på WhatsApp och liknande. Det finns också riktiga annonser och onlineannonser av arbete. Dessa bör uppmärksammas två funktioner anges på den officiella webbplatsen för Intesa Sanpaolo tillägnad säkerhet:

  • “”;
  • “”.

I grund och botten finns det inte bara bedrägerier SMS signerade Intesa Sanpaolo, som därför utnyttjar namnet på den välkända banken, men också riktiga brottslingar som kan förstöra oss brottsregister och skapa allvarliga problem med rättvisa.

Relaterade Artiklar

Back to top button