MSI visar upp sitt nya sexsidiga skal med tre avstånd, MEG Treble

MSI MEG Trebel © MSI

MSI har presenterat sin nya dator väska hexagonal formad MEG Treble ITX Series, på elektronikmässan CES 2022 i Las Vegas.

Under årens lopp har ganska ovanliga former av PC-fodral föreslagits av designers. En av de senaste modellerna är den lyxiga, glaserade kuben Azza Regis 902 från Borg. Här erbjuder MSI ett lika imponerande fall som ser ut i Chamber of Secrets!

Ett nytt fodral med en atypisk look

MEG Treble-datorfodralet har en hexagonal design, bestående av sex sidor och tre avtagbara sidopaneler som ger tillgång till elektroniska komponenter inrymda i tre isolerade bottenutrymmen.

Varje separat fack i detta originalfodral är dedikerat till en datorkomponent. Den första MEG Treble-kammaren rymmer GeForce RTX 3090 Ventus Ampere-grafikkortet, med smeknamnet “Big Ferocious GPU” för sin höga prestanda. Den andra kammaren är tillägnad moderkortet och strömförsörjningen. Detta följs av det sista facket som är reserverat för den flytande kyllösningen, där MSI MEG CoreLiquid C280-produkten är inrymd. Denna använder två 140 mm fläktar och en kylfläns.

Det finns också gott om utrymme för att dra kablarna till dina interna komponenter. Med den här konfigurationen hoppas MSI förbättra kylprestandan hos en dator genom att termiskt isolera varje komponent. Datorn som presenteras i demoversionen har också en Intel Core i9-12900K-processor, 32 GB Corsair Vengeance DDR5 RAM och en 2 TB Spatium M480 PCIe 4.0 NVMe SSD.

Integrerad komponentkylning

Meg Treble designades av MSI för att konkurrera med de bästa PC-fodraldesignerna. Tillverkaren hävdar att den horisontella eller vertikala placeringen som denna produkt erbjuder är fördelaktig för att isolera den värme som genereras av komponenterna.

Inget pris eller officiell information om tillgängligheten för denna produkt har publicerats hittills. Även om CES 2022 är en möjlighet för MSI och andra teknikföretag att presentera sina senaste innovativa lösningar, kommer vissa tyvärr aldrig att marknadsföras. Vi hoppas fortfarande att Meg Treble-fodralet kommer till butiker i USA mycket snart.

Om samma ämne:
CES 2022: MSI lanserar en spelmonitor utrustad med en 1440p, 300 Hz och HDR 1000 Mini-LED-panel

Källa: Toms hårdvara

Relaterade Artiklar

Back to top button