MSI-speldatorer finns till rea: upp till 300 euro rabatt!

Dra nytta av en exceptionell kampanj på två MSI-spelbärbara datorer av sällsynt kvalitet. Delta 15- och Alpha 15-modellerna är tillgängliga till ett förmånligt pris på webbplatsen för konstruktör samt på Cdiscount.

MSI Delta 15 © MSI

Kampanjerbjudanden att ta del av:

MSI Delta 15 gaming laptop:

  • På MSI:s hemsida
  • På Cdiscount

MSI Alpha 15 gaming laptop:

  • På MSI:s hemsida
  • På Cdiscount

Du kan hitta MSI Delta 15- och MSI Alpha 15-datorerna till försäljning direkt på tillverkarens e-handelssida eller på Cdiscount. Det är två extremt högpresterande maskiner med solida, toppmoderna komponenter. Med det ena eller det andra kommer du att kunna spela dina favoritspel under bästa möjliga förhållanden.

Observera att du sedan början av maj även kan hitta huvuderbjudandena på PC, skärmar och spelstolar från tillverkaren på dess nya e-handelssajt.

MSI Delta 15, en lätt PC idealisk för spel

MSI Delta 15

Upptäck MSI Delta 15 PC

Den första datorn i vårt urval är därför MSI Delta 15 och mer exakt referensen A5EFK-042FR. Detta är en bärbar PC för krävande spelare och kreatörer. Oavsett om det är video-, foto- eller ritredigering, om du behöver kraft och smidighet, är MSI Delta 15 något för dig.

Den här datorn mäter 357 x 247 x 19 mm för en totalvikt på 1,9 kg. Batteriet den är utrustad med ger den en autonomi på cirka 8 timmar. Den är därför både lätt och idealisk för en dag på språng. Dessutom är dess chassi tillverkat av aluminium med en textur som erhålls genom sandblästring, för att ge helheten en touch av elegans.

MSI Delta 15 är utrustad med en 15,6″ Full HD IPS LED-skärm med en skärm i 16:9-format. Dess uppdateringsfrekvens kan gå upp till 240 bilder/sekund för att visa otrolig flytbarhet. och inte missa någon detalj på skärmen.

Datorn fungerar med en 64-bitarsversion av Windows 10 installerad på en 512 GB M.2 SSD. Observera att det också finns en andra ledig plats för att installera ytterligare en M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD.

Toppprestanda för Delta 15

Processorn på denna PC är en åttakärnig AMD Ryzen 7 5800H Cezanne med en frekvens på 3,2 GHz. Detta ackompanjeras av ett Radeon RX Vega 8-grafikchip. Men när det kommer till affärer tar det dedikerade grafikkortet över.

Det är en AMD RDNA 2 Radeon RX 6700M med 10 GB GDDR6 dedikerat RAM. Tack vare det kommer du att kunna köra de senaste spelen på marknaden under de bästa förhållandena. Och till toppen har du 16 GB RAM fördelat på två platser och du kan uppgradera upp till 64 GB.

Den är även utrustad med den helt nya kyltekniken Cooler Boost 5. Med sina värmerör cirkulerar värmen bättre i kretsen och förhindrar därmed att enheten överhettas. Denna nya funktion håller komponenterna vid rätt temperatur för att säkerställa smidigt utförande på skärmen.

Spelare kommer att stödjas av den senaste tekniken, särskilt tack vare MSI Center och dess exklusiva spelläge. Men också med Virtual Crosshair, ett sikthjälpmedel som låter dig vara mer exakt i spelet.

Slutligen, när det gäller anslutning, har du rätt till två USB 3.2 (Gen2)-portar, två USB 3.2 Type-C (Gen2)-portar inklusive en DisplayPort i Alt-läge och en HDMI-port som stöder 4K vid 60Hz.

Du kan hitta MSI Delta 15 för 1399€ direkt på MSI-webbplatsen. Eller för 1 299,87 € på Cdiscount.

Den viktiga spelaren/skaparen PC MSI Alpha 15

MSI Alpha 15 ©MSI

Upptäck MSI Alpha 15 PC

Den andra PC:n i vårt urval är en lika intressant modell, om än lite mer tillgänglig eftersom det är Alpha 15-modellen från MSI. Den exakta referensen för denna produkt är B5EEK-049FR som du kan hitta för 1099€ på MSI-webbplatsen eller för 999,87€ på Cdiscount, efter önskemål.

Precis som Delta 15 är Alpha 15 riktad till en publik som letar efter kraft, smidighet och elegans. Alpha 15 har måtten 359 x 259 x 23,95 mm för en totalvikt på 2,35 kg. Den är utrustad med ett batteri som gör att den räcker i cirka 9 timmar från en laddare.

Dess skärm består av en IPS-panel med en matt och antireflekterande behandling för en Full HD-skärm på en 15,6″ yta. Uppdateringshastigheten kan vara upp till 144Hz för att säkerställa flytbarhet utan densamma.

Det finns till och med en app, MSI App Player, som låter dig spela dina smartphonespel direkt på din PC. Mycket praktiskt och framför allt extremt effektivt: dina motståndare har ingen chans!

För att fungera är MSI Alpha 15 utrustad med en AMD Ryzen 5 5600H Cezanne-processor vars basfrekvens är 3,3 GHz och som har 6 kärnor. Detta åtföljs av ett Radeon Vega 7 grafikchip, men det riktiga grafikkortet är AMD RDNA 2 Radeon RX 6600M med dess 8 GB GDDR6 dedikerat RAM.

Teknik i spelets tjänst

För att säkerställa konstant drift är denna PC också utrustad med ett mycket effektivt kylsystem. Cooler Boost 5 med sina 2 dedikerade fläktar och 6 kopparvärmerör tillåter utmärkt värmehantering i chassit.

Spelare kommer att hitta, som för Delta 15-modellen, spelläget i MSI Center samt Virtual Crosshair för bättre prestanda i spelet. Det finns också AMD Smart Access Memory-teknik som optimerar minnet för att leverera bästa prestanda i spelet.

Och för att säkerställa hastigheten kan du räkna med 2 x 8 GB DDR4 3200 MHz RAM, som kan bytas ut upp till maximalt 64 GB. För operativsystemet har du rätt till Windows 11 64 bitar installerat på en 512 GB M.2 SSD Och även här har du en andra plats för att lägga till en andra SSD vid behov.

Slutligen, för anslutningen har du naturligtvis WiFi och Bluetooth, en Ethernet-port och två USB 3.2 (Gen1)-portar, en USB 2.0, en USB 3.2 Type-C (Gen1) som gör DisplayPort i Alt-läge samt en port 4K HDMI vid 60Hz.

Det är upp till dig att se vilken modell som bäst passar dina behov, förväntningar och önskemål.

Upptäck alla MSI-speldatorer, skärmar och stolar-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button