MSI lanserar sin MAG Trident S 5M: en minispeldator, designad för molnspel (men inte bara)

MSI MAG Trident S 5M © MSI

För det är inte alltid nödvändigt att ha en enorm hus
tornformat för att göra videospel.

Samtidigt som vi pratar mycket om molnspel
, MSI-företaget distribuerar nu en ny mini-PC designad med detta i åtanke. Tack vare sin AMD APU har MAG Trident S 5M dock en bra kraftreserv.

Redo för molnspel

Logiskt sett har MAG Trident S 5M omfattande anslutningsmöjligheter för att ansluta den till en tv eller bildskärm: en HDMI 2.0-port, en DisplayPort 1.4 och en VGA-kontakt (?!) ingår.

MSI MAG Trident S 5M © MSI

På samma sätt, för att garantera dess tillgång till molnspel, MSI har utrustat sin maskin med en klassisk 1 GbE RJ45 Ethernet-kontroller, en Intel-kontroller för WiFi 5 och Bluetooth 4.2. Teknik som inte är avantgardistisk, men som har fördelen att inte vara dyra.

MSI MAG Trident S 5M © MSI

MSI betonar närvaron av sitt LAN Manager-gränssnitt för att bättre kunna hantera fjärråtkomst till maskinen och insisterar naturligtvis på kompaktheten hos sin mini-PC: 334,7 x 185,4 x 93 mm för endast 2,42 kg och ett fodral som inte borde ha några problem att hitta sin plats i vardagsrummet.

“Lokalt” och “mobilt” som en bonus

MAG Trident S 5M presenteras också som en lösning för “mobilt” spel. MSI distribuerar med sin maskin MSI APP Player som är ingen mindre än en Android-emulator. Det är sedan möjligt att spela mobiltitlar på mini-datorn, bekvämt i ditt vardagsrum.

Även PC-spel – via Steam för att använda exemplet MSI – är inte uteslutet tack vare kraftreserven för AMD APU som används här. Det är en Ryzen 5700G med 8 kärnor / 16 trådar. Den stöds av maximalt 64 GB DDR4-3200 i SODIMM medan lagringen anförtros till två M.2 PCIe Gen 3 och en kortplats för en 2,5 tums enhet.

MSI MAG Trident S 5M © MSI

Slutligen insisterar MSI på enkel tillgång till komponenter för att förbättra / reparera din mini-dator. MAG Trident S 5M gynnades av en första våg den 25 februari. Andra maskiner väntas, men något pris har för närvarande inte offentliggjorts för Frankrike.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button