MSI GF65 Thin laptop med en GeForce RTX 2060 är 100€ billigare!

1

För att spela alla de bästa videospelen för tillfället behöver du en maskin som kan köra alla dessa vackra människor. Och det är i detta sammanhang som vi fokuserar på MSI-datorn för spel på 920,03 €.

Se MSI 15.6-tums erbjudande för bärbar dator för spel på 920 €

MSI erbjuder en högpresterande maskin

Vi åker till Rue du Commerce för att upptäcka denna rabatt på -10 % som för närvarande gäller. Oavsett om det är hemma eller på ett utlämningsställe är leveransen gratis för alla kunder. Betalning i tre eller fyra omgångar är till och med möjligt. Tack vare inbytesservicepaketet kommer den här datorn att tas tillbaka från dig till 80 % av dess initiala pris (vilket motsvarar €736,02), om du bestämmer dig för att lämna den efter ett år. Slutligen gäller garantin i två år.

Den här bärbara datorn designad av MSI inkluderar en stor 15,6-tums skärm med Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) och en uppdateringsfrekvens på 144 Hz. Kanterna är extremt tunna för att tillåta god nedsänkning och ger minimal bulk. Processorn är en Intel Core i5-9300H på 2,4 GHz. Den åtföljs av ett Nvidia GeForce RTX 2060-grafikkort, 8 GB RAM och en 512 GB SSD för att rymma alla dina filer. Observera att operativsystemet inte ingår.

Således gör denna modell det möjligt att lansera vilket spel som helst med en mycket detaljerad grafisk rendering. Den kommer att passa spelare eftersom den klarar långa spel tack vare dess effektiva och tysta kylsystem.

En komplett och hållbar bärbar dator

Med sitt aluminiumchassi och metallram är denna MSI-laptop också extremt robust. Den förblir dock lätt (1,86 kg) och ganska tunn (21,7 mm). Bakgrundsbelyst tangentbord med röda lampor möjliggör spel i mörkret. På kontaktsidan, notera närvaron av en HDMI 2.0-port, två USB 3.2 Gen 1 Type-A, två andra USB 3.2 Gen 1 Type-C och en ljudingång/utgång. När det gäller batteriet kommer det att vara aktivt i sju timmar.

Se MSI 15.6-tums erbjudande för bärbar dator för spel på 920 €

Du kommer inte att bli besviken på denna MSI-laptop designad för spelare. Dess nuvarande förhållande mellan kvalitet och pris är perfekt!

Varför rekommenderar Clubic denna MSI-spelbärbara dator?

  • Mycket robust konfiguration
  • En väldigt fin skärm
  • Bra grafikkort

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa spelbärbara datorerna 2021

Relaterade Artiklar

Back to top button