Mozilla firar Internet Explorers begravning med Microsoft Edge-teamet

internet explorer © © monticello / Shutterstock

Den 15 juni tog hela världen farväl av Internet Explorer.

Firefox-teamen ville uppmärksamma tillfället med en tårta skickad till Microsoft-teamen.

Mozilla firar slutet på Internet Explorer

För några veckor sedan avvek Internet Explorer-historiken. Efter 27 år av god (?) och lojal service har Microsofts webbläsare tagits ur bruk av den amerikanska jätten, den senare inbjuder förstås internetanvändare att utan dröjsmål vända sig till nya Edge. På sidan av Mozilla ville vi fira den här nyheten… med en tårta.

Faktum är att Microsoft Edge-utvecklingsteamen har publicerat en liten present som erbjöds dem av Mozilla. En tårta toppad med den berömda Internet Explorer-logotypen, där det står ” det var du som var idioten på tårtan », eller en deklination av uttrycket « du var grädden på moset “.

Överföringen av cookies mellan webbläsarutvecklingsteam är en tradition som går tillbaka nästan ett decennium. Microsoft hade verkligen skickat Firefox-teamet en tårta för lanseringen av Firefox 2.0 2006, och denna tradition har fortsatt för de flesta större nya Firefox-släpp.

För ordens skull, även döda och begravda, verkar det som att Internet Explorer fortfarande fortsätter att orsaka vissa buggar på Windows…

Om samma ämne:
Firefox: mer integritet och mer komfort för dina binge-watching-sessioner

Källa: HowToGeek

Relaterade Artiklar

Back to top button