Motorola Razr: bilder bekräftar den kommande ankomsten av Motorolas hopfällbara smartphone

Motorola Razr © © Motorola

I den lilla världen av hopfällbara smartphones, Samsung kan vara lugn. Men sedan en tid tillbaka har fler och fler tillverkare inte sparat någon möda och fortsätter att fortsätta i denna riktning. Detta är särskilt fallet med Motorola, som just har presenterat nästa generation av sin Razr-modell i bilder.

Några timmar efter att du lärt dig priset på Motorola Edge 30 Ultra kan du nu med bilder upptäcka en första glimt av märkets nästa hopfällbara smartphone.

Motorolas nästa hopfällbara smartphone visar sig för allmänheten

Chen Jin, general manager för Lenovos mobila filial, gav nyligen en första titt på Motorola Razr, smartphone i handen. Möjligheten att upptäcka enhetens första designelement och inse att när den väl har vecklats ut har den mer rundade hörn än sina föregångare. Dessutom, som vissa rykten antydde, verkar gångjärnsmekanismen mindre imponerande än tidigare.

Motorola Razr 2022 © © Motorola

För närvarande har Motorola Razr (2022) avslöjat väldigt lite information om den. Om vi ​​vet att den kommer att dra nytta av Qualcomms Snapdragon 8+ Gen 1-chipset, och att den kommer att leverera upp till 12 GB RAM och 512 GB lagring, är resten bara rykten. Enligt rykten skulle terminalen ha en 6,7-tums P-OLED-vikbar skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz samt en 3-tums utomhusskärm. På kamerasidan skulle vi tydligen behöva räkna med närvaron av en 50-megapixel huvudkamera och en 13-megapixel ultrabred modul.

Slutligen, angående priset, föreslår de senaste ryktena ett pris på 1 149 euro för nästa Motorola Razr. Eftersom kommunikationen äntligen ser ut att ta fart tyder allt på att vi snart kommer att få bekräftelser. Om du vill ha en mer detaljerad översikt över enheten, inbjuder vi dig att titta på denna korta video.

Källa: GSM Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button