Motorola Razr 3 kan ses i en video

För ett par veckor sedan berättade vi att ett riktigt fotografi hade läckt ut som visade oss en del av designen av nästa Motorola Razr 3.

Vid det tillfället kunde vi bara se utsidan av utrustningen, vilket visade oss att den kommer att ha en lite större skärm och att den kommer att använda två huvudkameror.

Tja, idag visas denna Motorola Razr 3 filtrerad igen, men den här gången visas den i en video — snarare i en GIF — som inte bara visar oss utsidan av utrustningen, vi kan också se dess inre.

Det första som slår oss med interiören är att Motorola bestämde sig för att överge det skåra som hade skärmen på toppen där hörsnäckan och frontkameran var inrymd. Den har nu ersatt den med det klassiska hålet som används av kameran.

Enligt tidigare rykten sägs det att den här enheten skulle vara den första hopfällbara Motorola som använder den nya Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-processorn och att den skulle kunna lanseras globalt under augusti månad, även om man ser att utvecklingen är långt framskriden, Jag spel med som kommer att presenteras innan.

Relaterade Artiklar

Back to top button