Motorola planerar ett nytt lanseringsevenemang i Kina nästa tisdag den 10 maj

Vi har nyheter från Motorolaeftersom det har meddelat att nästa 10 maj kommer att hålla ett nytt lanseringsevenemang i Kinaoch det är helt okänt vad de kommer att presentera den dagen.

Med den här bilden har Motorola tillkännagett det nya evenemanget för nästa tisdag, 10 maj:

Som du kan se, kära läsare, reklambilden kommer inte framåt något allsvi ser bara en man med en elgitarr som inte säger oss något.

Men man tror att denna dag kan bli den som Motorola valt att presentera sitt nya flaggskepp, som för närvarande bara är känt som Motorola Frontier och det skulle sticka ut främst för sin 200 megapixelsensor och sin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus-processor.

Å andra sidan fick den nyligen certifieringen TENAA en Motorola identifierad som Moto G82 som också skulle kunna presenteras den dagen och skulle sticka ut för att ha en 6,55-tums Full HD + AMOLED-skärm, 120Hz uppdateringsfrekvens, en 16-megapixel frontkamera och en 50-megapixel trippelkameraenhet (huvud) + 8 megapixlar (ultrabred) vinkel ) + 2 megapixlar (makro).

Den skulle ha Qualcomm Snapdragon 695-processor med upp till 12 GB RAM och upp till 512 GB lagringsutrymme. Dessutom kommer den med ett 4 700 mAh batteri och 33W snabbladdning.

Det är ryktena kring denna nya händelse som Motorola har planerat till nästa tisdag, den 10 maj, i Kina.

Med information från Gizmochina

Relaterade Artiklar

Back to top button