Motorola Edge 30 Pro har kommit! Här finns detaljer och datablad

Motorola lanserar sin nya Edge 30 Pro Premium-enhet, redo att erövra marknaden. Låt oss ta reda på alla detaljer och det tekniska bladet tillsammans!

Designad med stil och gjord med kvalitet

Här kommer Motorola Edge 30 Pro som blir en del av märkets premiumfamilj, en smartphone som kännetecknas av en superavancerat kamerasystem och en fantastisk skärm.

Den nya Edge 30 Pro utrustar sig med processorn Snapdragon® 8 Gen 1som stöder hela sviten av Snap Élite Gaming™-funktioner, för att utnyttja den fulla kraften hos en lyhörd och flytande enhet med färgglada HDR-scener och ultrarealistisk grafik.

Jämfört med föregångaren 888+ ger denna styrkrets 30 % mer kraft med 25 % mindre energiförbrukning.

Uppenbarligen saknas det inte stöd för nätverk 5Gdrivs av Snap X65 RF-modem, med blixtsnabb hastighet.

För att få ut det mesta av det nya spektrumet 6 GHz Wi-Fi, enheten garanterar blixtsnabbt datautbyte tack vare Wi-Fi 6E-tekniken.

Motorola Edge 30 pro garanterar 4 gånger högre prestanda i appkörning, fotografering, spel och anslutning, tack vare hanteringen av artificiell intelligens. En komplex process som förbättrar prestandan i appen, förlänger batteritiden och ökar dess effektivitet.

För att hålla oss borta från laddare har Motorola utrustat ett 4800mAh batteri. TurboPower Laddningsteknik, genom 68W superströmförsörjning tillåter oss en blixtsnabb uppladdning de50 % på bara 15 minuter. Missa inte trådlös laddningsom stöds på 15watt, med möjlighet till omvänd laddning att hjälpa våra vänner vid behov!

En tredubbel högupplöst kamera för en ny fotografisk upplevelse

Motorola Edge 30 pro har hårdvara och mjukvara som kan ta fantastiska bilder och videor. Förbättrad fokus och stabilisering av huvudkameran, med betydande brusreducering, samtidigt som selfiekameran fångar mer ljus på natten för bilder som alltid är i topp!

Tack vare 50 MP dubbelkameraär det möjligt att fotografera ultravida vinklar och extrema närbilder.

Passionerade fotografer kan prova på bilder med perfekt fokus, med “omedelbar fokus på alla pixlar”, som förbättrar prestandan i alla ljusförhållanden genom att eliminera oönskade bilder eller rörelser, med hjälp av programvara, för kristallklara bilder.

För extrema närbilder finns det inbyggd Macro Vision, som för motivet 4 gånger närmare än ett standardobjektiv. Om det inte räcker så har enheten också en 60 MP selfiekameraför otroliga bilder, med mycket hög upplösning med Quad-Pixel-teknik.

Inte bara foton utan också fantastiska videor med standarder HDR10+ och 8K upplösning, den högsta videoupplösningen som finns på en smartphone idag.

En OLED-skärm med perfekta färger och oöverträffat ljud

Den nya Edge 30 Pro gör filmer verkliga, med över en miljard färger på en 6,7 “‘Max Vision OLED’-skärm, med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz.

För att förstärka den filmiska upplevelsen har Motorola integrerat en fantastisk ljudupplevelse Dolby Atmos och två stereohögtalare för ett mer realistiskt och fylligt ljud.

Motorola Edge 30 Pro: Innovativa programvaruupplevelser

Det senaste tillskottet till Motorola-familjen har en kraft som bara väntar på att släppas lös. Ready for PC är nu kompatibel med Windows 10 och Windows 11vilket gör det lättare att ansluta enheten till datorn.

Den nya Edge är utrustad med en ren version av Android 12, utan mjukvaruskal eller dubbletter av appar. Med “My UX”, enheten kan styras med enkla gester, anpassa underhållningsinställningar och skapa ett unikt utseende.

Motorola är också först med att stödja -Snapdragon Space XR Developer Platform-. När du är ansluten till Lenovo A3 ThinkReality smarta glasögon kommer du att uppleva oöverträffad uppslukande upplevelse tack vare utvecklarnas fantastiska arbete!

Under de kommande veckorna det officiella fodralet med Pen Stilo kommer också att göras tillgängligt Motorola för att göra anteckningar på skärmen och använda de många appar som är optimerade för en otrolig användarupplevelse.

Motorola Edge 30 Pro: Pris och tillgänglighet

Den nya Motorola Edge 30 pro-enheten är tillgänglig i Italien från och med idag i två färger: Cosmos Blue och Stardust White, till priset av 849,90 euro. Det pågår just nu en super Amazon-kampanj som låter dig köpa den med 100 € rabatt, till 749 €!

Relaterade Artiklar

Back to top button