Motorola edge 20 och 20 lite, smartphones för att skaka upp den etablerade ordningen?

Motorola hitta din fördel 20 © Motorola

Vem sa att det var omöjligt att kombinera en suverän OLED-skärm, en kraftfull trippelfotomodul och ett rejält batteri i en ultratunn, sober och lätt design? Absolut inte Motorola, som lanserar sina edge 20 och edge 20 lite fototelefoner!

Det amerikanska företaget har precis lanserat sina premiumsmartphones i september 2021, Motorola edge 20 och Motorola edge 20 lite, för att äntligen återansluta till mellan- och high end. Den senaste modellen i sortimentet: Motorola edge 20 Pro finns också, en ännu mer komplett smartphone som kompletterar sortimentet.

Motorola edge 20 och 20 lite för exceptionella bilder

Älskare av vackra foton kommer att vara nöjda med kvaliteten på bilderna som erbjuds av Motorola edge 20. Det måste sägas att den senaste smartphonen från det amerikanska märket har en fotomodul som består av tre sensorer med en optisk zoom x3. Huvudsensorn på 108 megapixlar (f/1.9) kompletteras av en 16 megapixel (f/2.2) ultravidvinkel/makro och en 8 megapixel (f/2.4) teleobjektiv.

Motorola edge 20 © Motorola

Bland de olika lägen som erbjuds för att sublimera dina foton kan vi särskilt nämna “nattseende” för att erbjuda bästa möjliga resultat i svagt ljus, eller Ultra-Res. Men också möjligheten att lägga till ett livefilter, innan du gör infångningen. På framsidan erbjuder den en 32 megapixel sensor (f / 2.2) som du enkelt kan ta gruppselfies med.

Och för alla dina videor kan du lita på de klassiska långsamma och snabba lägena, men även integrera ett livefärgfilter eller göra en dubbelinspelning. Och om du filmar medan du är på resande fot behöver du inte oroa dig för resultatet. Motorola edge 20 integrerar faktiskt optisk stabilisering (OIS) för att minska skakningar och skakningar i bilden. En annan fördel med denna nya modell, den har ett dubbelt videoinspelningsläge som gör att du kan filma samtidigt med huvudsensorn och den främre kameran. Perfekt för att filma en exceptionell scen och fånga din reaktion eller livekommentarer.

kant 20 foto

När det gäller Motorola edge 20 lite erbjuder den samma sensor på framsidan, men en lite annorlunda fotomodul på baksidan. De tre sensorerna är faktiskt inte inriktade vertikalt, utan arrangerade i en kvadrat med blixten. Här kompletteras samma 108-megapixel (f/1.9) huvudsensor av en 8-megapixel (f/2.2) ultravidvinkel och en 2-megapixel (f/2.4) djupsensor.

Köp Motorola edge 20 på Amazon

Köp Motorola edge 20 på Fnac

Fantastisk OLED-skärm och ultratunn design

Motorola edge 20 är en ultratunn och lätt fotofon, som bara är 6,99 millimeter tjock och väger 163 gram. Detta hindrar inte den från att visa en mycket vacker 6,7-tums OLED-skärm med FHD+-upplösning (dvs 2 400 x 1 080 pixlar) med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, perfekt för att spela de mest mobilspel. nervös. Dessutom kommer smidigheten att finnas där tack vare den integrerade Qualcomm Snapdragon 778G-processorn, med åtta kärnor klockade till 2,4 GHz.

Motorola edge 20 fotografering © Motorola

Vad gäller Motorola edge 20 lite så har den samma OLED-skärm med HDR10+-teknik som sin storebror. Soc är dock annorlunda eftersom det är en MediaTek Dimensity 720-processor, åttakärnig klockad till 2,0 GHz. Men den backas också upp av 8 GB RAM. Setet är tjockare och tyngre, det vill säga 8,25 millimeter för 185 gram, eftersom denna modell har ett extremt uthålligt batteri på 5 000 mAh, mot 4 020 mAh för edge 20.

Det bör noteras att de två fotofonerna accepterar en laddning på 30 W i USB-C, att de är kompatibla med 5G-nätverket och att de erbjuder 128 GB lagringsutrymme. Det är möjligt att utöka ROM på Motorola edge 20 lite upp till 512 GB via ett microSD-kort. Den senare har också ett 3,5 mm-uttag, till skillnad från Motorola edge 20, vars box dock innehåller en USB-C till 3,5 mm-jackadapter.

Motorola edge 20 lite uttag © Motorola

För information innehåller den även, för båda modellerna, ett genomskinligt skyddande skal, en 30 W snabbladdare samt en USB-C-kabel, ett verktyg för borttagning av SIM-kort och trådbundna hörlurar.

Köp Motorola edge 20 på Cdiscount

Köp Motorola edge 20 och 20 lite på Darty

Gratis Moto Buds 800 trådlösa hörlurar

Motorola edge 20 och edge 20 lite körs på Android 11 operativsystem (Red Velvet Cake) och har, för att säkerställa säkerheten för dina data, en fingeravtryckssensor på sidan och upplåsning genom ansiktsigenkänning. Båda modellerna har IP52 vattentäthet, d.v.s. begränsad till stänk.

Motorola edge 20 skärm © Motorola

Ett introduktionserbjudande följer med lanseringen av dessa två fotofoner. Således, för alla köp av en Motorola edge 20, tillgänglig i frostgrå eller frostvit, eller en Motorola edge 20 lite i grafitsvart färg före den 10 oktober 2021, ett par Bluetooth / trådlösa hörlurar Moto Buds 800 (värde 99 euro inklusive skatt) är gratis, inom gränserna för tillgängliga lager.

Fram till den 30 september kan du dessutom dra nytta av en omedelbar rabatt på 50 euro vid köp av en Motorola edge 20 lite, 70 euro för en Motorola edge 20 och 100 euro på en Motorola edge 20 Pro, hos vissa partners av det amerikanska märket.

Relaterade Artiklar

Back to top button