Moto Watch 100: Motorolas nya uppkopplade klocka är bekräftad och kommer säkert att finnas under Wear OS

Moto Watch 100 - 02 © 9to5Google

Om hans namn inte är ett av dem som kommer att tänka på när vi pratar om anslutna klockor
, Motorola var en av föregångarna på marknaden. Det amerikanska märket har sedan dess övergett smartklockornas värld, men det verkar som att det inte har övergivit den.

Nya interna dokument avslöjar att Motorola planerar att släppa en ny smartklocka i slutet av året.

En första titt på Moto Watch 100

Efter ofullständiga försök för några år sedan är Motorola fast besluten att återvända till marknaden för uppkopplade klockor. Interna dokument grävda av 9to5Google bekräftar verkligen att det finns en Moto Watch 100, med stödjande bilder. Moto Watch 100 skulle därför välja ett aluminiumfodral samt en rund skärm med två knappar på höger sida. Den skulle också levereras med en silikonrem och en laddningskabel för att ladda sitt 355 mAh batteri.

Moto Watch 100 - 01 © 9to5Google

Den skulle också ha en pulssensor på baksidan och skulle vara kompatibel med Bluetooth 5.2 för trådlös anslutning. Det finns ingen information om vilket operativsystem det kommer att levereras, men som specificerat 9to5Googlekommer det troligen att köras på Wear OS .

Denna nya smartklocka från märket förvärvad av Lenovo skulle förväntas i slutet av året ” till ett ingångspris “medan du har en” premiumkänsla “. Utöver Moto Watch 100 arbetar Motorola med två andra smartklockor, Moto Watch 200 och Moto Watch 100s, som förväntas lanseras under första kvartalet 2022.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button