Mot en ny iPhone SE 2022, fortfarande i 4,7″ men med 5G?

iPhone SE test_cropped_0x0

Hos Apple borde starten av 2022 logiskt sett vara ett startfönster för det nya iPhoneSE. Vi lär oss idag att enheten skulle ta upp huvudlinjerna i 2020-modellen, med ett 5G-chip som bonus.

De stora förändringarna skulle vara för 2024. Detta är i huvudsak vad analytikern Ross Young, som är specialiserad på displayfrågor och ofta välinformerad, säger till oss. Den intresserade parten twittrade idag lite information som han kunde hämta på nästa iPhone SE. Vi lär oss särskilt att enheten skulle anta namnet iPhone SE Plus … utan att gå på en större skärmdiagonal.

4,7 tum igen

Vi skulle verkligen stanna kvar på en 4,7-tums IPS LCD-skärm liknande den för iPhone SE 2020 och iPhone 8. Fram till nu har Apple alltid använt suffixet “Plus” för att beteckna en iPhone som är större eller har ytterligare funktioner. . Detta skulle konstigt nog inte vara fallet 2022 för iPhone SE Plus … åtminstone, med ett undantag: den senare skulle verkligen ha 5G-anslutning för att skilja den från sin föregångare.

WCCFTech påminner om att ankomsten av 5G på iPhone SE 2022 förutspåddes av andra rykten. Enheten riskerar dock att begränsas till ett Snapdragon X60-modem och därmed hoppa över de (mer avancerade) Snapdragon X65s som används av Apple för iPhone 13. Detta skulle vara ett sätt för företaget att minska kostnaderna. : centrallins på iPhone SE.

Autonomy riquiqui att förvänta sig…

Ankomsten av 5G på iPhone SE är inte nödvändigtvis goda nyheter om det bekräftas att enheten behåller sitt 4,7-tumsformat. Apple riskerar under dessa förhållanden att inte kunna integrera ett större batteri (såvida man inte gör smarttelefonen tjockare). Eftersom 5G är en kraftkrävande teknik är det mycket möjligt att iPhone SE 2022 kommer att ligga lite efter i frågan om autonomi. Man kommer ihåg att 2020-modellen inte riktigt lyste på denna punkt. Den nya modellen kommer dock troligen att utmärka sig, och liksom sin äldre, genom ett bra förhållande mellan utrustning och pris. Vi kunde också hitta ett A15 Bionic-chip, samma som på iPhone 13.

De stora designförändringarna skulle komma för deras del 2024, fortfarande enligt Ross Young. IPhone SE skulle sedan föra vidare en diagonal på 6,1 tum och skulle dra nytta av ett nytt chassi liknande det för den sena iPhone XR. Den kan också erbjuda ansiktsigenkänning med ansikts-ID, förutom en möjlig fingeravtrycksläsare på en av dess sidor.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button