Moron 2k webbkamera recension

2020 var året då webbkameror användes till allt. Studenter behövde bra webbkameror för att studera, och vuxna behövde webbkameror för att delta i möten medan de arbetade hemifrån. Ökad efterfrågan gjorde att de bästa alternativen på marknaden snabbt sålde slut, vilket gjorde att folk fick ta itu med det som fanns kvar.

Webbkamerapriserna har stigit trots att människor har letat efter budgetalternativ. Mosonth introducerade en ny webbkamera med hög upplösning men till ett lågt pris. Företaget skickade oss en recensionsenhet för vår granskning, och vi tog oss tid att testa kameran i olika applikationer för att avgöra om den var värd att titta på eller inte.

Specifikationer

Mosonth 2K-webbkameran har imponerande specifikationer för en kamera på $30 (nu endast $21 med kupong). Den är idealisk för affärsmöten eller föreläsningar, och den är också bra för streaming på Twitch eller annan plattform.

Webbkameran har en upplösning på 2560x1440p med ett 4-megapixelobjektiv. Det står att den fångar video med 30 fps, men det kändes lite lägre i användning – mindre stamningar kunde märkas i videon. Den faktiska bildhastigheten är inte 30 fps eftersom bildrutor sjunker med några sekunders mellanrum.

Den inbyggda mikrofonen betyder att ingen extra mikrofon behövs. Den har en effektiv räckvidd på upp till fem meter, samt ett filter som stänger av omgivande ljud. Detta är en annan användbar funktion för streamers eftersom det minskar mängden tangentbordsljud som tas upp av mikrofonen. En dedikerad mikrofon kommer dock alltid att vara bättre än det inbyggda alternativet.

En särskilt intressant funktion hos denna webbkamera är den manuella fokusjusteringen. Webb – kamera (webbkamera)Mosonth 2K har justerbar fokus – vrid bara på vredet runt objektivet. På så sätt kan du förbättra din webbkameras tydlighet och uppnå en bättre bildkvalitet. Ändringar reflekteras i realtid, så att du enkelt kan justera lämplig brännvidd.

Kameran har en betraktningsvinkel på 67 grader. Den kan monteras på baksidan av monitorn tack vare den flexibla armen, men det ingår även ett stativ om du inte vill placera det på monitorn.

Mer specifikt längden USB – Kabeln är 4,9 fot och själva kameran är en plug-and-play-enhet. Du kan använda den i Windows Vista 7, 8 och 10 och det fungerar med macOS.

Installation och användning

Webb – kamera (webbkamera)Mosonth 2K är en plug-and-play-enhet som fungerar med nästan alla operativsystem genom att helt enkelt ansluta den till USB-porten. Enligt företaget fungerar webbkameran även med linux och Android .

Det finns inga inställningar att justera eller manipulera. Så snart du ansluter din webbkamera kommer den generiska drivrutinen att upptäckas och bör fungera direkt utan att någon nedladdning krävs. Om den inte hittas startar du bara om din dator.

Om du använder en webbkamera på en bärbar dator måste du ändra ingångsinställningarna. Till exempel när man testar för MacBook Pro datorn såg inte den nya webbkameran i inställningsmenyn, men den gick att växla i applikationer som t.ex Skype och facetime .

Mikrofonen och webbkameran känns igen som separata enheter på din dator. Mikrofonen definieras som RealTek USB 2.0 och kameran är som RS kamera .

Våra intryck

Webb – kamera (webbkamera)Mosonth 2K – behändig enhet. Det är inte den bästa webbkameran vi någonsin har använt, men det är inte heller den sämsta. Den största nackdelen är en liten stamning i bildhastighet – jämn prestanda skulle vara bättre.

Det medföljande stativet är en trevlig bonus och hjälper dig att placera din webbkamera precis där du vill ha den. Stativ är perfekt för att ta bilder b-rulle för andra videor, men kameran är bättre placerad på baksidan av monitorn om du streamar. Annars kommer ditt huvud inte att vara i rätt position.

Manuell fokusjustering är också en intressant funktion, men i slutändan onödig. Det enda det sticker ut är förmågan att fokusera mer på ditt ansikte och göra bakgrunden lite suddig, vilket kan nästan(nästan) eliminera behovet av en grön skärm.

Det är värt det?

Mosonth 2K-webbkameran är ett bra köp, speciellt för $30. På en marknad där webbkameror är svåra att få tag på kamera(Webcam) 2K har en imponerande upplösning och en anständig lista med funktioner för ett så lågt pris. Det här är inte på något sätt en avancerad webbkamera, men den kommer absolut att göra jobbet.

Det är också en bra investering för en nybörjarstreamer. När du precis har börjat är det sista du vill göra att investera mycket pengar i något som kanske inte fungerar. Priset gör det webb(Webcam) 2K-kameran är ett attraktivt köp, och plug-and-play-inställningen innebär att du kan fokusera din mentala energi på den mer komplexa aspekten av streaming, OBS.

Om du behöver en webbkamera, webbkamera Mosonth (webbkamera)2K(Mosonth 2K) är ett bra köp. Om du vill ha något med perfekta bildhastigheter måste du spendera lite mer. Men för en webbkamera på budgetnivå kommer du att få svårt att hitta en webbkamera med en stor lista med funktioner i den här prisklassen.

2020 var ett år som förlitade sig på webbkameror för allt. Elever behövde bra webbkameror för skolan, medan vuxna behövde webbkameror för att delta i möten medan de arbetade hemifrån. Den ökade efterfrågan gjorde att de bästa alternativen på marknaden gick snabbt, vilket gjorde att folk kunde sortera i det som återstod.

Priset på webbkameror ökade trots att människor letade efter prisvärda alternativ. Mosonth introducerade en ny webbkamera med hög upplösning men lågt pris. Företaget skickade en recensionsenhet för vår övervägande, och vi ägnade tid åt att testa kameran i en mängd olika användningsområden för att mäta om den är värd att titta på eller inte.

Tekniska specifikationer

Mosonth 2K-webbkameran har imponerande specifikationer för en kamera på $30 (bara $21 med en kupong just nu). Det är den perfekta lösningen för affärsmöten eller för att lyssna på en föreläsning, och den är inte halvdålig för streaming på Twitch eller en annan plattform heller.

Webbkameran har en upplösning på 2560x1440p med ett 4 megapixelobjektiv. Den säger att den fångar video med en hastighet av 30 bilder per sekund, men vid användning kändes det något lägre – mindre stamning kunde ses i videon. Den faktiska bildhastigheten är inte 30 bildrutor per sekund, eftersom bildrutorna faller med några sekunders mellanrum.

En inbyggd mikrofon betyder att en sekundär mikrofon inte är nödvändig. Den har en effektiv räckvidd på upp till fem meter, samt ett filter som skär bort omgivande ljud. Detta är en annan fördelaktig funktion för streamers, eftersom det minskar mängden tangentbordsljud som tas upp av mikrofonen. Som sagt, en dedikerad mikrofon kommer alltid att vara bättre än ett inbyggt alternativ.

En särskilt intressant funktion hos denna webbkamera är den manuella fokusjusteringen. Mosonth 2K-webbkameran har en justerbar fokus – vrid bara ratten runt objektivet. Du kan förbättra webbkamerans tydlighet och få en mycket bättre bild genom att göra det. Ändringar återspeglas i realtid, så att du enkelt kan ringa in lämplig brännvidd.

Kameran har ett 67-graders synfält. Den kan monteras på baksidan av din bildskärm tack vare sin flexibla arm, men den innehåller även ett stativ om du inte vill placera den på bildskärmen.

I torrare detaljer är USB-sladdens längd 4,9 fot, och själva kameran är en plug-and-play-enhet. Du kan använda den på Windows Vista, 7, 8 och 10, och den fungerar med macOS.

Installation och användning

Mosonth 2K-webbkameran är en plug-and-play-enhet som fungerar med nästan alla operativsystem bara genom att ansluta den till en USB-port. Enligt företaget fungerar webbkameran även med Linux och Android.

Det finns inga inställningar att justera eller manipulera. När du ansluter webbkameran kommer den universella drivrutinen att upptäckas och den bör fungera direkt utan att behöva ladda ner. Om det inte upptäcks, starta bara om din maskin.

Om du använder webbkameran på en bärbar dator måste du ändra ingångsinställningarna. Till exempel, när den testades på en Macbook Pro såg datorn inte den nya webbkameran från inställningsmenyn, men den kunde bytas inom appar som Skype och Facetime.

Mikrofonen och webbkameran känns igen som separata enheter i din dator. Mikrofonen ses som RealTek USB 2.0, medan kameran känns igen som RS-kameran.

Våra intryck

Mosonth 2K-webbkameran är en praktisk enhet. Det är inte den bästa webbkameran vi någonsin har använt, men den är inte heller den värsta. Den största nackdelen är den lätta stamningen i bildhastigheten – smörig-jämn prestanda skulle vara bättre.

Det medföljande stativet är en trevlig bonus och hjälper till att placera webbkameran på exakt rätt plats. Stativet är perfekt för att ta B-roll-filmer för andra videor, men kameran är bättre placerad på baksidan av monitorn om du streamar. Ditt huvud kommer inte att placeras på rätt sätt annars.

Den manuella fokusjusteringen är också en intressant funktion, men i slutändan inte nödvändig. Det enda stället det sticker ut är förmågan att fokusera mer på ditt ansikte och göra bakgrunden lite suddig, vilket kan ta bort behovet av en grön skärm.

Är det värt priset?

Mosonth 2K-webbkameran är ett gediget köp, speciellt till priset på $30. På en marknad där webbkameror är svåra att hitta har 2K-webbkameran en imponerande upplösning och en rättvis lista med funktioner för en så låg kostnad. Det är inte på något sätt en avancerad webbkamera, men den kommer absolut att få jobbet gjort.

Det är också en bra investering för en kommande streamer. När du precis har börjat är det sista du vill göra att investera mycket pengar i något som kanske inte fungerar. Priset gör 2K-webbkameran till ett attraktivt köp, medan plug-and-play-inställningen innebär att du kan fokusera din mentala energi på den mer komplicerade aspekten av streaming – OBS.

Om du är i behov av en webbkamera är Mosonth 2K Webcam ett bra köp. Om du vill ha något med en perfekt bildfrekvens måste du spendera lite mer. Men för en webbkamera på budgetnivå skulle du bli svårt att hitta en webbkamera med en större funktionslista till det här priset.

Relaterade Artiklar

Back to top button