Morgondagens konferens: datum, priser, program… Allt om krypto-, NFT- och metaverse-händelsen

TMCW

Efter Bitcoin 2022-konferensen i Miami och Paris Blockchain Summit Week i Paris träffas spelarna i kryptovärlden i Belgrad, Serbien. Fråga efter programmet!

De flesta kryptoföretag på Balkan samlas 13-15 maj för att granska nya NFT-, Metaverse- och DAO-projekt. Serbien, som inte är med i EU, drar nytta av mycket flexibla regler för kryptovalutor, vilket gör det till en hotspot för blockkedjesektorn.

VIPs, en DJ och NFTs

The Tomorrow Conference äger rum i Belgrad och lovar feststämning genom att bjuda in mer än 2 500 personliga deltagare och 15 000 onlinedeltagare. På evenemangsplatsen växer talarlistan dag för dag, och det finns redan mer än 40 talare som väger in i kryptogemenskapen. Bland de mest kända namnen är Craig Sellars (grundare av stablecoin Tether) eller Crypto Megan, affärskvinna och föreläsare specialiserad på NFT.

Syftet med mötet är att samla pionjärerna inom NFT för att diskutera deras användbarhet inom en snar framtid. De senaste DeFi- och DAO-projekten kommer att granskas. Metaverse är också i rampljuset och namnet på vissa konferenser (till exempel Älskling, jag har inget att lägga i metaversen) garanterar att insatserna kommer att vara färgade av humor och tillgängliga för allmänheten.

Eftersom Belgrad är en unik plats att festa på, kommer vi att notera ett DJ-set av Maceo Parker som borde få fans av bit och beats att röra på sig. Entrébiljetter till denna framgångsrika festival ges inte bort: räkna med 169 euro för en normal plats och 500 euro för en VIP-plats. Onlinenärvaro för detta evenemang är förhandlat för 99 euro.

Serbien, kryptovalutornas högborg

Det finns några goda skäl till varför konferensen i morgon hålls i Belgrad. För det första har Serbien en officiell valuta (den serbiska dinaren) som har devalverats kraftigt sedan 2012, men också en regering vars medlemmar är för utbyggnaden av bitcoin. Man tror att mer än 200 000 serbiska medborgare äger krypto, vilket är 3 % av en befolkning på 7 miljoner.

Sedan 2021 erkänner det serbiska parlamentet det finansiella värdet av kryptovalutor samt derivat, NFT:er och tokens. Entusiasmen för kryptor fortsätter att växa i denna region av världen där en (liten) republik baserad på kryptofilosofi, Liberland, till och med har grundats på ett stycke land inklämt mellan Serbien och Kroatien.

Om samma ämne:
Bitcoin-gruvarbetare byter alltmer till grön energi

Källa: TMRWCONF

Relaterade Artiklar

Back to top button