Monster Hunter World: ett brädspel som lanserades via en Kickstarter-kampanj den 20 april 2021

Monster Hunter World brädspel © Steamforged Games Ltd / Capcom

Tillkännagav förra året, brädspelet bygger på Monster Hunter: World lanserar sin Kickstarter-kampanj den 20 april 2021.

Skapad av Steamforged Games Ltd. och i samarbete med Capcom avser detta brädspel att erbjuda en anpassning som är så trogen som möjligt mot nöjet att jaga det spel som det är inspirerat av. Insamlingskampanjen lovar att bli kort och kommer endast att vara online från 20 till 30 april.


Läs också:
Skyrim: en deltagande kampanj lanseras för ett brädspel

En blitz med flera belopp

Den 20-30 april kommer det att vara möjligt för intresserade att stödja detta projekt för att anpassa det fenomen som varit Monster Hunter: World. Entrébiljetten är 59 euro och gör att du kan få tag på den antika skogens platå. Spelare kommer att kunna jaga upp till fyra av regionens välkända monster här: Great Jagras, Tobi-Kadachi, Anjanath och Rathalos. Enbart denna tavla lovar redan en kampanj på runt trettio timmar och stor omspelbarhet, framför allt tack vare olika lagkombinationer eller andra sätt att närma sig jakterna.

Den andra nivån uppgår till 118 euro och kommer att lägga till en ny bräda, fem monster associerade med regionen och en fördubblad kampanjtid. Den tredje och sista nivån kommer att erbjudas för 234 euro för att få tillgång till alla brädor, 24 monster (inklusive en massiv Kushala Daora) och cirka 75 timmars spel. Varje ny nivå kommer också att tillåta dig att dra nytta av ytterligare utrustning och andra kort, kulminerade till cirka 1 800 kort i den kompletta upplagan.

Läs också:
The Witcher: ett nytt brädspel kommer till Kickstarter i maj

Regler så nära originalspelet som möjligt

Om kampanjerna lovar att bli så långa beror det på att Steamforged Games Ltd. (även känd för anpassning Resident Evil 2
Var Mörka själar i brädspel), vill erbjuda en upplevelse så nära spelet som det är inspirerat av som möjligt.

Jägare kommer därför att behöva utrusta sig själva, jaga ett monster, ta ner det och använda dess rester för att förbättra sin utrustning och så vidare. Allt detta kommer att representeras av kort som spelarna kommer att samla in under hela sin kampanj. Det är därför logiskt att den kompletta upplagan innehåller inte mindre än 1 800 kort, dessa representerar i synnerhet vapnen, rustningen och delar av de 24 monster som finns i den ultimata versionen av spelet.

Det är bra att vara ett fan av franchisen monster jägaremed den kommande ankomsten av stiga på Switch den 26 mars och en PC-port förväntas 2022 efter den otroliga framgången för Monster Hunter: World på Steam. Brädspelet baserat på det senare har dock ännu inget slutgiltigt releasedatum.

Källa: Kickstarter
, tärningsbrytare

Relaterade Artiklar

Back to top button