MobiMover: iTunes Alternativ för Windows-användare

Ända sedan iTunes lade på hatten har det inte funnits något annat sätt att hantera iPhone- och iPad-data än via macOS (förutom via macOS )Catalina . Även om iTunes inte längre är tillgängligt för användare Mac det fungerar fortfarande på Windows-maskiner (fungerar på Windows-maskiner), men många användare tycker att det är komplicerat och föråldrat.

MobiMover är ett av iTunes-alternativen för användare (användare)Windows . Denna gratis programvara fungerar faktiskt på båda Windows så vidare Mac men är uppenbarligen främst avsedd för användare (användare)Windows som inte har något annat alternativ att hantera sin iPhone-data. Vi bestämde oss för att ge den här programvaran ett försök och dela våra tankar med dig.

Rensa navigering(Rensa navigering)

När du ansluter din telefon till MobiMover , gör programvaran det enkelt att navigera och hantera ditt innehåll. På vänster sida av skärmen finns ett navigeringsfält som gör att du enkelt kan välja mellan olika alternativ.

Första alternativet – innehållsansvarig . Det låter dig se innehållet på din enhet och enkelt flytta det från plats till plats, samt radera allt du inte längre behöver. Nedan är avsnittet Dataöverföring(Dataöverföring)”.

Det första alternativet i avsnittet Dataöverföring(Dataöverföring) ”är överföring av filer från telefonen till datorn. Nästa alternativ låter dig överföra filer från PC till telefon. Slutligen låter det tredje alternativet dig överföra data från en telefon till en annan.

Nedan finns fliken Media” och ” (Media)Videonedladdare(Video Downloader) » . Om du hittar en video online som du vill spara kan du välja den här fliken och ange länken. Det kan spara videor från vimeo , Youtube , Instagram , Daglig rörelse och andra tjänster.

Äntligen finns det Social App Manager som för närvarande bara fungerar med whatsapp . Den här fliken låter dig säkerhetskopiera meddelanden whatsapp på PC, återställ dem på iOS-enheten och överför data whatsapp mellan två iPhones.

Dataöverföringsprestanda(Dataöverföringsprestanda)

Att överföra information från telefon till PC eller vice versa är en enkel sak. MobiMover särskilt användbart för att säkerhetskopiera kontakter och annan viktig information innan du köper en ny enhet. Det är också en bra idé att göra regelbundna säkerhetskopior av viktig information för att skydda den om du tappar bort din telefon.

Du behöver bara ansluta din telefon till din dator via en blixtkabel för att se de olika kategorierna. Du kan överföra audio(Ljud) , Bilder(bilder), video-(Videoklipp) , böcker(böcker), röstbrevlåda(Röstbrevlåda), kontakter(Kontakter), poddsändningar(Podcasts) och meddelanden (Meddelanden) . Bara(Bara) markera rutan i det övre högra hörnet av varje ikon för att markera den eller avmarkera den.

Du kan också välja vilken mapp på din dator du vill säkerhetskopiera dina data till. När du har valt de olika kategorierna klickar du på ” Översätt(Överför) ” längst ner på skärmen. Processen tenderar att gå snabbt, men kan ta längre tid om du överför många stora filer.

Överföring från en dator till en telefon görs på samma sätt. Istället väljer du helt enkelt de filer du vill överföra från PC till iPhone.

Om filöverföringen misslyckas, MobiMover erbjuder olika lösningar på problemet, inklusive att kontrollera anslutningen och se till att det finns tillräckligt med minne på din telefon.

Priser(prissättning)

En detalj som gör skillnad MobiMover från andra alternativ, är att den har en användbar gratis plan. Den kostnadsfria planen ger dig tillgång till alla funktioner i programmet, men begränsar filöverföringar till 20 filer per dag.

Observera att detta är 20 filer, punkt, inte 20 överföringar. När du får slut på filöverföringar kan du fortfarande försöka överföra filer, men du får ett felmeddelande som säger att överföringen har slutförts men att inga filer överfördes.

Det finns tre premiumnivåer. Först i en månad för $23,95. Nästa år för $29,95. Det sista (och mest tillgängliga) alternativet är liv(Livstid) plan för $69,95. Priserna är lite volatila, men det smartaste ekonomiska draget är att investera i livslångt(Livstid) licens om du tänker använda ofta MobiMover .

Premiumplaner ger obegränsad filöverföring och teknisk support dygnet runt.

Alternativ(Alternativa alternativ)

MobiMover är ett bra alternativ till iTunes för dem som inte vill betala (och är villiga att överföra 20 filer åt gången), men låt oss inse det: i de flesta fall behöver du överföra hundratals filer samtidigt, inte bara 20 Du kan uppgradera MobiMover men det finns andra alternativ till iTunes för att hantera filer från iPhone till PC.

Ett av de mest populära alternativen är iMazing. En licens för en enda maskin kostar $35,99. Den kommer med alla säkerhetskopieringsfunktioner den erbjuder. MobiMover men har också andra alternativ som kontroll ringsignaler(Ringsignal) och Editor Apples profil.(Apple-profil)

Ett annat alternativ är AnyTrans. Det är gillat av många användare eftersom det inte är begränsat till bara iPhone utan alla typer av Apple-data. Inklusive (Apple)iCloud (inklusive iCloud) . En licens för AnyTrans kostar $39,99 för ett år, men liv(Livstid) licensen är bara $10 mer på $49,99.

Sedan iTunes dog, har tredje parter dykt upp som erbjuder ännu fler tjänster än det ursprungliga programmet någonsin erbjudit. Ta dig tid att utvärdera de olika alternativen och bestämma vilken som passar dina behov bäst. Om du vill ha något för en fullständig säkerhetskopiering av alla dina filer behöver du premiumversionen.

Å andra sidan, om du bara vill spara några specifika filer från iPhone till dator, är MobiMover ett utmärkt val. Help Desk Geek förhandlat fram en fantastisk 60 % tidsbegränsad rabatt för sajtläsare. Gå bara hit (gå hit) och ange koden ENYTB60 .

Sedan iTunes hängde på hatten har det inte funnits något sätt att hantera iPhone- och iPad-data förutom genom macOS Catalina. Även om iTunes är borta för Mac-användare, fungerar det fortfarande på Windows-maskiner, men många användare tycker att det är svårt och föråldrat.

MobiMover är ett iTunes-alternativ för Windows-användare. Denna gratis programvara fungerar faktiskt på både Windows och Mac, men är tydligen främst riktad till Windows-användare utan något annat alternativ för att hantera sina iPhone-data. Vi bestämde oss för att prova denna programvara och ge dig våra tankar.

Rensa navigering

När du ansluter din telefon till MobiMover gör programvaran det enkelt att navigera och hantera ditt innehåll. På vänster sida av skärmen finns ett navigeringsfält som låter dig enkelt välja mellan de olika alternativen.

Det första alternativet är innehållsansvarig. Det låter dig bläddra i innehållet på din enhet och enkelt flytta det från plats till plats samt radera allt du inte längre behöver. Nedanför det är dataöverföring sektion.

Det första alternativet i avsnittet Dataöverföring är att överföra filer från din telefon till din PC. Nästa alternativ låter dig överföra filer från datorn till telefonen. Slutligen låter det tredje alternativet dig överföra data från en telefon till en annan.

Nedanför det är media fliken och videonedladdare. Om du hittar en video online som du vill behålla kan du välja den här fliken och ange länken. Det kan spara videor från Vimeo, YouTube, Instagram, Daily Motion och mer.

Slutligen finns det en Social App Manager som för närvarande bara fungerar med WhatsApp. Den här fliken låter dig säkerhetskopiera dina WhatsApp-meddelanden till din PC, återställa dem till din iOS-enhet och överföra dina WhatsApp-data mellan två iPhones.

Dataöverföringsprestanda

Att överföra information från din telefon till datorn eller tillbaka är en enkel sak. MobiMover är särskilt användbart för att säkerhetskopiera kontakter och annan viktig information innan du köper en ny enhet. Det är också bara en bra idé att säkerhetskopiera viktig information regelbundet för att skydda den i händelse av att du tappar bort din telefon.

Du behöver bara ansluta din telefon till din dator via en blixtkabel för att se de olika kategorierna. Du kan välja att överföra ljud, bilder, videor, böcker, röstbrevlåda, kontakter, podcaster och meddelanden. Välj bara bockmarkeringen uppe till höger på varje ikon för att välja eller avmarkera den.

Du kan också välja vilken mapp på din dator du vill säkerhetskopiera data till. När du har valt de olika kategorierna klickar du Överföra längst ner på skärmen. Processen tenderar att gå snabbt, men det kan ta längre tid om du överför ett stort antal stora filer.

Överföring från din dator tillbaka till din telefon följer samma steg. Istället väljer du helt enkelt de filer du vill överföra från din PC till din iPhone.

Om en filöverföring misslyckas ger MobiMover olika förslag för att åtgärda problemet, inklusive att kontrollera din anslutning och se till att din telefon har tillräckligt med lagringsutrymme.

Prissättning

En detalj som skiljer MobiMover från andra alternativ är att den har en användbar gratisplan. Den kostnadsfria planen ger tillgång till alla funktioner i programmet, men begränsar filöverföringen till 20 filer per dag.

Observera att detta är 20 filer, punkt – inte 20 överföringar. När du får slut på filöverföringar kan du fortfarande försöka överföra filer, men det kommer att ge ett felmeddelande om att överföringen slutfördes, men att inga filer överfördes.

Det finns tre premiumnivåer. Den första är för en enda månad till $23,95. Nästa är för ett år på $29,95. Det sista (och mest prisvärda) alternativet är Lifetime-planen för $69,95. Prissättningen är lite oberäknelig, men det smartaste ekonomiska draget är att investera i en livstidslicens om du tänker använda MobiMover ofta.

Premiumplanerna ger obegränsade filöverföringar och teknisk support dygnet runt.

alternativa alternativ

MobiMover är ett bra iTunes-alternativ för dem som inte vill betala (och är villiga att överföra 20 filer åt gången), men låt oss inse det: för det mesta behöver du överföra hundratals filer samtidigt, inte bara 20. Du kan uppgradera MobiMover, men det finns andra iTunes-alternativ för filhantering från iPhone till PC.

Ett av de mest populära valen är iMazing. Licensen för en enda maskin är $35,99. Den kommer med alla säkerhetskopieringsfunktioner som MobiMover erbjuder, men har också andra alternativ som ringsignalhantering och en Apple-profilredigerare.

Ett annat alternativ är AnyTrans. Det tilltalar många användare eftersom det inte är begränsat enbart till iPhone, utan till alla typer av Apple-data – inklusive iCloud. En enkel licens för AnyTrans är $39,99 för ett år, men en livstidslicens är bara $10 mer för $49,99.

Sedan iTunes dog, har tredje parter uppstått för att erbjuda ännu fler tjänster än det ursprungliga programmet någonsin gjorde. Ta dig tid att utvärdera de olika alternativen och bestämma vilken som passar dina behov bäst. Om du vill att något ska kunna säkerhetskopiera alla dina filer helt och hållet, måste du söka efter en premiumversion.

Å andra sidan, om du bara vill spara några specifika filer från din iPhone till din dator, är MobiMover ett fantastiskt val. Help Desk Geek har förhandlat fram en fantastisk tidsbegränsad rabatt på 60 % för sajtens läsare. Gå bara hit och ange koden ENYTB60.

Relaterade Artiklar

Back to top button