Mobilplan: RED by SFR slår hårt med sitt 20 GB-erbjudande för 5 €/månad 🔥

1

Här är ett mobilabonnemang som kommer i rätt tid innan sommaren! RED by SFR erbjuder sina nya kunder möjligheten att prenumerera på sitt Best-of RED 20 GB-abonnemang för bara 5 euro per månad.

Se RED by SFR 20 GB mobilabonnemangserbjudande för 5 €/månad

RED av SFR: den billiga 20 GB-planen är tillbaka

Sommarlovet närmar sig med stormsteg RED by SFR har bestämt sig för att slå till hårt genom att återlansera sitt 20 GB-erbjudande igen.

Lågkostnadsgrenen av SFR gör det möjligt att ha ett paket på 5 euro med ett datakuvert på 20 GB. Priset på paketet utan förpliktelse kommer inte att ändras längre än ett år och kommer att förbli fast efter 12-månadersperioden.

Mobilerbjudandet av RED by SFR i detalj

Fram till denna söndag den 13 juni 2021 har operatörens nya kunder möjlighet att prenumerera på detta RED by SFR-paket för endast 5 euro per månad.

Paketet i fråga innehåller obegränsade SMS/MMS-samtal i Frankrike och mobilt internet inklusive 20 GB 4G-data från det franska fastlandet.

Inom EU och i de utomeuropeiska departementen kommer det att vara möjligt att dra nytta av obegränsade samtal och SMS/MMS och 6 GB mobildata som i Frankrike.

RED TV-appen ingår också. Det ger tillgång till alla TV-kanaler och paket.

Se RED by SFR 20 GB mobilabonnemangserbjudande för 5 €/månad

Slutligen kommer RED by SFR att debitera engångsbeloppet på 10 euro för att skicka SIM-kortet med posten. Innan du officiellt prenumererar på erbjudandet bör du veta att du kan behålla ditt mobilnummer kostnadsfritt via en RIO-kod som kan konsulteras via SMS eller genom ett enkelt samtal.

Varför rekommenderar Clubic detta RED by SFR 20 GB-paket?

  • Ett billigt paket dedikerat till små budgetar
  • Ett icke bindande erbjudande
  • 4G-nät

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa mobilplanerna 2021

Relaterade Artiklar

Back to top button