Mobilabonnemang: njut av 80 GB data till galna priser med B&You!

Om du behöver ett mobilabonnemang som är både komplett och lätt att förstå, då bjuder vi in ​​dig att upptäcka dagens erbjudande.

b&du_förtjust

Återigen sticker B&You ut med sin 80 GB-formel som är tillgänglig denna vecka. Med denna prenumeration kommer du att kunna få tillgång till maximalt innehåll till ett mycket rimligt månadspris. Vi kommer att visa dig allt detta.

B&You-planen i korthet

  • 80 GB 4G internet kuvert
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS
  • Icke bindande erbjudande

Således har detta dyra B&You 80 GB-paket gått ner till bara 13,99 €/månad.

Hitta B&You 80 GB-paketet för 13,99 €/månad

En mobilplan som har svaret

Som anpassat kräver kommer vi att börja vår översikt med de olika villkoren som gäller för detta B&You 80 GB-abonnemang. Först och främst gäller det för alla nya kunder hos operatören fram till den 7 augusti 2022. Observera att om Bouygues inte gör det anger något i förhållande till en höjning av månadsräntan, kan en höjning ändå ske godtyckligt. Så var väldigt försiktig!

Den goda nyheten är att vi är i sällskap med en icke-bindande formel som du kommer att kunna avbryta när som helst. Dessutom faktureras aktiveringen av SIM-kortet med 10 € under prenumerationen. Slutligen, tveka inte att övervaka erbjudandena på 5 GB för 4,99 €/månad och 200 GB för 18,99 €, som också är mycket intressanta.

B&You: ett erbjudande för alla behov

Som ni kommer att kunna se går B&You återigen rakt på sak med detta telefonabonnemang. Det är utan minsta överraskning som vi hittar i synnerhet obegränsade samtal och SMS/MMS från storstadsområdet Frankrike. Inom Frankrike kommer du att kunna konsumera ditt månatliga 4G-internetkuvert som uppgår till 80 GB. Du kommer därför att ha allt du behöver för att hålla kontakten med dina nära och kära.

Samma sak om du vill resa utanför metropolen under semestern. Eftersom B&You har tänkt på allt, inklusive samtal samt obegränsade SMS/MMS från Europa, utomeuropeiska departement och till samma områden förutom storstads-Frankrike. Du kan också konsumera upp till 20 GB data. Så ta del av detta erbjudande nu!

B&You

Hitta B&You 80 GB-paketet för 13,99 €/månad

För att ta reda på ännu mer om detta erbjudande har vi satt ihop denna mycket omfattande recension av B&You-paket.

Ditt nästa abonnemang kommer definitivt att finnas här

Om du fortfarande är osäker på vilket alternativ du ska välja för din mobiltelefon, då har vi allt du behöver för att vägleda ditt val. Således hittar du all viktig information i denna jämförelse av de bästa mobilplanerna för tillfället. Gör det!

Relaterade Artiklar

Back to top button