Mobilabonnemang: 70 GB för 10,99 €? Detta är ögonblickets erbjudande att ta till vara på Free

Det är ett mobilerbjudande som vi känner väl till som är en del av de bra erbjudandena på Clubic. Vi kommer faktiskt att gå tillbaka till Free, som för närvarande erbjuder dig detta 70 GB-paket för endast 10,99 €/månad. Och som ni kommer att kunna se är den minst sagt generös till innehållet.

gratis-mobilpaket

Gratispaketet för 10,99 €/månad i två ord:

  • Alltid icke bindande erbjudande
  • 70 GB internetkuvert i 4G
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS

Se det kostnadsfria 70 GB-paketerbjudandet för 10,99 €/månad

Ett prisvärt och komplett erbjudande

Du förstod, vi kommer att ta en titt på Free Mobile för att upptäcka detta ganska trevliga paket. Endast nya abonnenter hos operatören har möjlighet att prenumerera fram till den 8 mars 2022. Denna icke-bindande formel kan sägas upp när som helst om du hittar bättre någon annanstans eller om du vill undvika prisökningen. För efter ett år byter du automatiskt till 5G-planen för 19,99 €/månad.

Om detta berömda 5G-abonnemang (4G-kompatibelt) intresserar dig, vet att det innehåller 210 GB data och obegränsade samtal till mer än 70 internationella destinationer. Å andra sidan, om du använder din smartphone väldigt lite, kan planen på 2 €/månad med 2 timmars samtal och 50 MB internet vara mer lämplig.

Gratis går allt ut med denna mobilplan

Låt oss gå tillbaka till dagens erbjudande på 10,99 €/månad som innehåller ett 70 GB internetkuvert i 4G+ för storstadsområdet Frankrike. Om du någon gång reser till Europa eller utomeuropeiska departement kan 10 GB förbrukas inom dessa områden. Hur som helst, du kommer att ha mer än tillräckligt med att surfa på webben och titta på videor varje dag.

När det gäller samtal förblir de obegränsade till mobiler och fasta telefoner på det franska fastlandet och i de utomeuropeiska departementen (exklusive Mayotte). Detta gäller även för SMS. MMS kan skickas efter behag endast inom Frankrike. Slutligen, när du reser i Europa och de utomeuropeiska departementen, behåller såväl samtal som SMS/MMS sin obegränsade dimension.

Se det kostnadsfria 70 GB-paketerbjudandet för 10,99 €/månad

Paket för att tillfredsställa dig

Det är aldrig för sent att byta telefonabonnemang. Faktum är att om gratiserbjudandet som vi just har upptäckt har vad som är nödvändigt för att möta dina behov, har andra operatörer sitt att säga till om på detta område. Det finns många mer eller mindre kompletta planer och för att hitta den som passar dina vanor uppmuntrar vi dig att konsultera vårt urval av de bästa mobilabonnemang.

Relaterade Artiklar

Back to top button